10 TING SOM VIL MINNE DEG OM AT LIVET ER VAKKERT

høst

 

Jeg fant denne vakre artikkelen på engelsk, og tenkte bruke den som dagens og ukens motivasjon. Håper dere vil like den like mye som meg.
Her kommer det små påminnelser om at livet er vakkert uansett hva. Kanskje den vil hjelpe deg om du har en dårlig dag. Husk at en dårlig dag er ikke et dårlig liv.
høst piknik
Du våknet i dag, du lever
Det er helt fantastisk å kunne våkne hver dag og kjenne at du har et liv, at du klarer deg i hverdagen, at det er en ny blank dag som startet.
Musikk og dans
Musikk gjør livet lettere og bedrer humøret ditt. Start dagen med en fengende melodi og kjenn på livets glede.
Høst
Natur
Det å være ute i naturen minner deg om at verden er vakker og livet er fantastisk å leve. Gå ut en liten tur hver dag og nyt naturen.
Kunst og bilder
Kunst pynter opp livet og det er fint å nyte kunst for å minne på at det er mye av estetisk og vakkert rundt deg.
collage høsten
Kjærlighet
Det å elske noen gjør livet finere og definitivt mer vakkert. Kjærlighet gjør både oss selv og verden rundt bedre.
Blomster
Jeg personlig elsker blomster og prøver å sørge for at jeg alltid har blomster hjemme. Det er noe vakkert med blomstene som gjør at humøret blir bedre.
collage høsten
God mat
Det er utrolig fint å kunne unne seg god mat. Alt blir bedre med god mat og livet også blir bedre og lettere, og mye vakrere.
Vennskap
Gode venner gjør livet finere. De vakre båndene mellom mennesker som kalles for vennskap gjør noe med humør og oppfatning av livet. Det er desidert bedre når man har gode venner man kan tilbringe tiden med.
collage høsten
Barn
Barn krever mye, men også gjør livet finere. Man lærer masse av barna og opplever lykkemomenter med barna. For å ha glede av å omgås med barn, trenger man ikke ha barn selv. Det å bare tilbringe tid med barna gjør en lykkeligere og mer glad.
Fysisk aktivitet
Det er så utrolig fint å kunne bruke kroppen og nyte effekten av fysisk aktivitet. Som kjent skilles det endorfiner når man trener eller bruker kroppen, og det er med på å gjøre livet finere.
Enig dere med min liste? Hva kunne dere tilføye?
signature lena

 

8 kommentarer

Siste innlegg