Syv tegn på at han er ikke en å satse på

 

Tenk at du fant HAN. En vakker dag. Helt tilfeldig og på ganske triviell måte. Så virket det som om selve skjebnen har sendt han til deg. For det er ikke bare bare å finne den rette i det moderne samfunnet. Det er ikke selvsagt og derfor så fantastisk og litt uvirkelig. Tiden går og romantikken blir bare sterkere, men allikevel sitter du med noe uvirkelig følelse og litt stikking i magen. Kanskje grunnet at du er i tvil. Du er egentlig i tvil om at han er den rette og kanskje har du en god grunn til dette? Det er ihvertfall minst syv sikre tegn på at han ikke er noen å legge bryllups planer med.

Han liker ikke å introdusere deg for sine venner

Om man blir virkelig interessert i noen så første man gjør er å invitere personen i sitt liv. Dette krever ikke ytterlig forklaring. Venner har vi alle. Selv om daten din er ikke så veldig sosial, omgås han folk han liker å ha kontakt med. Så en venn har vi alle. Dersom han sier stadig vekk at han ikke har venner eller du kommer til å kjede deg eller noe annet i den dur, så skal det ringe bjeller hos deg umiddelbart. Enten du absolutt ikke passer i kretsen hans, enten ser han ikke på dere to som noe langvarig og seriøst.

 

Han viser ingen interesse for det som du brenner for

Det er ikke uvanlig at vi blir «smittet» av ideer som de som vi er glade i bringer til livet. Jeg ser ofte at kjærestepar etter hvert finner noe felles å ha interesse for. Derfor er det vanlig at partneren viser en del nysgjerrighet for det du gjør. Ihvertfall bruker man ikke å være negativ til det som betyr mye for deg. Dersom han åpenbart gjesper når du forteller noe veldig interessant og spennende som betyr utrolig mye for deg, og ikke vil ta en titt på det du gjør for å bli lykkeligere så er det et sikkert tegn på at du ikke tar mye plass i hans tanker.

Han ignorerer dine behov

Mannen som bryr seg om partneren sin vil alltid passe på å ha fokus på hennes behov. Vær sikker på at de blir aldri neglisjert og det er viktig for han at du føler deg lykkelig og vel. Derfor når du legger merke at du ikke blitt tatt hensyn til eller at dine behov stadig ignoreres bør du stille deg selv et spørsmål hva er det som foregår egentlig.

 

Han kritiserer deg ofte

Litt kritikk tåler hver av oss, spesielt hvis det er positiv kritikk som har som formål å pushe oss til å utvikle seg. Men dersom du blir stadig kritisert for aller det minste detalj, spesielt med tanke på ditt utseende, så bør det være klart rødt flagg. Mannen som liker deg, legger ikke merke til småtteri slik som ettervekst eller ikke polerte negler, eller en ekstra kilo her og der. Still deg selv da et spørsmål om det er deg han vil virkelig ha. eller din perfekte kopi som ikke finnes.

 

Han gleder seg ikke over din suksess

Partneren som setter pris på deg vil gjerne dele suksess med deg. Det finnes ikke plass for sjalusi der hvor det finnes kjærlighet. Han vil gjerne hjelpe deg i din utvikling på vei mot drømmene dine. Men legger du merke til at alt du oppnår neglisjeres, og han virker misunnelig på dine seier, da bør du gå inn i deg selv og vurdere om dette er greit for deg

 

Han åpner ikke sitt hus for deg

Det er helt normalt å dele sitt privat området med en man er glad i. Man liksom inviterer en å dele alt med seg. Til og med huset sitt. Dersom han inviterer deg kun for middag og date, men ikke liker at du overnatter, eller kan komme på besøk når du savner han er dette ikke godt tegn. Kanskje blir han lei av deg eller vil gjerne ha sitt hus for seg selv. Du kan tenke selv at dette ikke inkluderer tanker om et liv sammen

 

Han distraherer seg når du er i knipe

Vil man dele livet med noen- vil man dele det med alt det innebærer. Til og med problemer og sykdom. Det er lettere å gå gjennom med en god partner ved sin side. Men ingen vil gå gjennom noe ukoselig med noen man er ikke virkelig glad i. Så dersom daten din forsvinner med en gang du ligger syk eller trenger hjelp da bør det gi klar signal på at noe er muffins her tross høy romantisk faktor.

 

Og husk til syvende og sist- ekte og virkelig sunt forhold vil aldri gi deg stikking i magen og triste tanker!

 

Med en LYKKELIG hilsen,

Lena V.

 

Foto: Rå Foto;

MUA: Maya Øverland Solberg;

Kjole og slør fra Eventyrbruden

#kjæreste #forhold #coach #lykke

4 kommentarer
  1. Skal bruke litt tid så ordlyd kommer riktig frem.
   Man blir fort oppfattet som mye om man tørr å peke litt tilbake, og meningen er både refleksjon og tanker om likestilling/likeverd.
   La oss se hva jeg får til 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg