Det er på tide å innse at ungene deres er prikk lik dere selv!

Det snakkes mye om dagens ungdommer, mobbing og uakseptabel atferd. Jeg hører ofte folk mene at tv og internett ” ødela” barna våre. Men det som overrasker meg er at disse folkene som observerer barnas oppførsel så godt, ikke legger merke til sin egen atferd.

 

Nylig møtte jeg en gutt som ikke viste særlig hensyn til andres følelser og kunne komme med spydige kommentarer, samt trykke ned på andre og neglisjere følelsene deres. 

 

“Det må være en ungdom som kommer til å mobbe andre. Stakkars, man må ha det ganske ille med seg selv når man har behov å trykke på de andre for å føle seg bedre. Hva skjedde med ungen? Hvilke filmer ser han på? Hvilke spill han spiller?”, tenkte jeg.

 

Slik tenkte jeg før jeg fikk observere faren hans. Jeg så tilfeldig han på nettet på en av de gruppene på Facebook. Oppførselen hans mot andre var akkurat lik sønnen sin! 

 

Nylig har jeg fortalt til ei venninne at min datter bruker for mye tid foran PC hvor hun lager diverse edit og skriver tekster. Venninne måtte le og sa ” Hun er jo akkurat som DEG!”

 

Så IKKE skyld på media og tv. Dine barn oppfører seg akkurat som DEG! 

 

Med en LYKKELIG hilsen,

Lena V.

 

Foto: RÅ Foto

 

#barn #foreldre #samfunn #media #lykke 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg