21. NOVEMBER

 

Baby boks

Det er litt rart at denne datoen kom så fort. Jeg har faktisk ikke merket dette. Siden mars da jeg oppdaget at jeg var gravid virket det som en hel evighet til 21.11 som skulle vært min termindato.
Nå kom denne datoen helt uventet. Jeg trodde at jeg skulle sitte her med en søt baby i armene mine, men her sitter jeg med boksen med graviditetstesten min og det eneste bilde jeg har av babyen min.
Baby boks
Jeg lovet at jeg skulle skrive positive ting på bloggen. Det er veldig positivt at jeg har fått oppleve at jeg kan bli mamma igjen. Det er positivt at mine problemer med blodkoagulering ble oppdaget, selv om det kostet livet babyen min. Så nå vet jeg at jeg trenger oppfølging. Og jeg har et håp om at det kan gå bra en annen gang. Om det blir for min del.
Baby boks
Jeg vet ikke hvordan man kan feire dagen til et barn som aldri ble født. Jeg har hvertfall kjøpt meg ring med månedens stein til babyen min som skulle blitt født 21. November. Storesøster ble født 21.februar. Så det er en spesiell dato for meg.
Jeg lover å ikke bli negativ og bitter, men trist, det tror jeg at jeg får lov å være. Trist fordi at jeg aldri har fått lov å bli kjent med deg. Men du er i hjertet mitt for alltid.
signature lena
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg