ABORTEN ER OVER, HVA NÅ?

rosa kjole
Nå har det gått snart to måneder siden jeg ble lagt inn på SUS for å få hjelp på grunn av at babyen døde i magen min. Jeg tror jeg vil aldri glemme den dagen selv om det vil gå 20 år. Utrolig hvordan hjernen kødder med oss for å gjøre smertene mindre. Jeg var helt rolig den dagen og bare gledet meg til det hele var over. Jeg hadde ingen problemer med selve prosedyren bortsett fra at jeg måtte få veldig sterk dose med medisiner for å få ting til å skje.
Jeg følte at jeg var heldig som slapp “så billig” unna. Men der tok jeg fullstendig feil, Kroppen gikk i sjokk tilstand allerede en måned etter og jeg sliter nå veldig med komplikasjoner. Det er ikke sikkert om jeg klarer å bli gravid så lett nå, om jeg i det hele tatt klarer det.
Min plan videre er å la kroppen restituere skikkelig. Jeg lover at jeg skal ta vare på den godt. Selv om jeg har vært veldig sint på den for at den ikke klarte “jobben sin”. Nå vil jeg balansere hormonene mine og styrke muskler og tankene mine. Jeg vil jobbe videre med angsten. Selv om den slapp taket skikkelig nå så kjente jeg altfor godt hvordan den kom tilbake ved graviditet. Dette vil jeg ikke la skje igjen. Den dumme angsten vil ikke vinne over meg og babyen!
Og ja, jeg ønsker meg et barn til. Jeg håper det vil skje, Selv om jeg står foran flere valg nå inkludert donor og venn. Det er ikke lett og tankene surrer. Så nå blir det en pustepause. Deretter får vi se hva livet bringer.
Kryss fingrene for meg er du snill
signatur
6 kommentarer
    1. Jeg tror mange har valgt en slik løsning og det har gått superfint. Venner kjenner hverandre godt, på godt og vondt. Du vet han stiller opp og hvilke verdier han har. Men det må selvfølgelig diskuteres og begge må være enige om hvordan samvær/kontakt/oppfølging skal være melom far og barn. Jeg sier ikke det er en perfekt løsning for alle venner, men noe å vurdere ❤

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg