Bare en sliten alenemor?!

 

Alenemor

Du som kalte meg for “bare en sliten alenemor”. Ja du, velkledde svin i dyr dress. Kanskje du tror at jeg er trøtt og utkjørt mamma som ikke burde stille krav til menn og burde takke Gud for en gave som deg. Du skryter av karrieren din og mener at du er mye bedre enn meg fordi at du sitter på en pengesekk og har en stilig yrkestittel. Du mener at jeg kunne se bedre ut, at ansiktet mitt er dratt og jeg ikke ser ut som ei på tyve. Du påpekte også at jeg ikke har noe suksess i livet, siden alt jeg driver med er sosiale media og jeg må være begrenset da jeg er nødt å være hjemme om kveldene. Livet mitt er ganske rutinemessig og kjedelig.

Men det er en ting jeg har si til deg.
Jeg er ikke “bare en alenemor”, jeg er mye mye mer.
Jeg er en daglig leder. Ja, hvordan tror du jeg klarer å få det å gå rundt? Jeg sitter med styring her hjemme. Prøv å organisere livet til flere folk du. Døgnet rundt. Fordele oppgaver, følge avtaler, lage planer, være representant for familien i alle instanser.
Jeg er en innkjøpssjef og økonomisjef også. Prøv du å fordele budsjettet og lage strategisk plan for handling til neste måned, slik at du får det gå rundt økonomisk.
Jeg er HMS leder. Har du kjørt risikovurdering i en leilighet på 60m² ? Det har jeg gjort. Flere ganger daglig. Alle kroker, hjørner og gjenstander som ser tilsynelatende ufarlige ut, men kan puttes i nese eller sitte fast i halsen.
Jeg er en profesjonell kokk. Har du prøvd å få ettåring å smake grøten sin? Eller tenåring å spise brokkoli på fast basis. Jeg har tusen oppskrifter og triks og tips på dette.
Jeg er sykepleier. Vet du alt om hvordan en gir paracet til treåring som klarer ikke å svelge piller, søler vekk mikstur og skyr unna stikkpiller? Det vet jeg.
Det er noen få yrker jeg kan skryte med ferdighetene i. Fordi at jeg er også lærer, aktivitør, stuepike, sjåfør. Så se her jeg har mye mer å føre på CV enn deg.
Alenemor
Og vet du hva som skiller meg og deg? Det at betalingen min er i ekte kjærlighet. Kanskje ser jeg ikke ut som modell, men for ungen min er jeg verdens beste mamma. Vakreste og fineste som finnes. Da gjør det ingenting om jeg er litt sliten og utkjørt, noe som skulle bare mangle da jeg driver med så mange yrker daglig, Det spiller ingen rolle rett og slett. Jeg er mye rikere enn deg.
Så shut up for jeg gjør samfunnet vårt stor tjeneste ved å oppdra framtiden for deg og meg. For oss to. Det gjør jeg helt alene og jeg bærer min alenemor krone med stolthet!
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto/ Unsplash
4 kommentarer
  1. Her kan du ta med at du også ser ut som en modell 😁. Hvorfor prøvde han seg i utgangspunktet?

   Han har kanskje suksess i arbeidslivet, men neppe i privatlivet med ordentlige damer. Han mangler stil, innsikt, varme, empati og alt som er viktig i forhold til kjæreste, familie, barn…

   Eksempel på et skikkelig mannfolk: En kvinne ble alene med fem barn, hvor en var lettere psykisk utviklingshemmet. En fraskilt mann og far til to han hadde samvær med, falt for henne. Det ble de to og denne digre barneflokken. Ingen felles barn. I dag er barna voksne, ekteparet holder fremdeles godt sammen.
   Skikkelige menn lar seg ikke skremme av barn.

  2. Jeg lurer på hva han skal med de pengene, for det første… Man blir ikke glad av penger alene, ei heller TITLER. Jeg vil mye heller ha en klok mann med lite penger og en vanlig jobb, enn en stut og en snobb… Og SÅ da, om man ikke ser ut som 20 lenger….SKAL alle det? Vi kommer i alle aldre liksom.. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg