Å være en som tisser på seg på date, hvorfor startet jeg å blogge. Jeg svarer på ukens spørsmål!

date

Her kom Lena endelig igang og er klar på å svare på alle spørsmål som dere sendte inn.
Here we go:

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg fikk min aller første blogg i 2013, Da ønsket jeg å trene på å skrive på norsk. Det var ikke lett og jeg skrev veldig dårlig. Jeg fikk masse kommentarer på at tekstene mine lignet google translate, men det kom seg. I 2018 byttet jeg fra privat blogg til blogg.no og ble storfornøyd! Nå blogger jeg mest som terapi siden jeg fikk angst i 2016.

Hvordan havnet du i Norge?
Jeg valgte å flytte fordi jeg ble forelsket i Norge i 2000 da jeg var her for første gang. Jeg har norsk blod og tror det spilte noen rolle. Siden 2000 har jeg tenkt på å flytte fra Russland for godt og det gjorde jeg i 2004. Jeg reiset for å studere for tre år, men jeg visste innerst inne allerede da at jeg ikke kommer tilbake.

Hvorfor valgte du å flytte?
Som sagt, ble jeg forelsket i Norge ved første blikk. Selve historien med flyttingen min er veldig spennende og nesten magisk, den vil jeg fortelle en dag.

Har du profesjonell fotograf?
Ja, det har jeg, Det er min bestevenn. Han heter Reidar og han driver RÅ Foto. Han sier selv at det bare er en hobby, men jeg synes han er for flink for å kalle seg bare for en amatør.

Er du redd for å fremstå som ei som “tisser på seg på date” etter ditt siste intervju for KK?
Nei, det er jeg ikke! Om jeg blir det så blir jeg bare glad, Det er flere folk som opplever å tisse på seg, pga sykdom eller angst så hvorfor ikke meg da? Jeg kan bli et ansikt for dette, Jeg har ikke problem med dette sålenge det vil hjelpe å lette på tabu knyttet til tap av kroppskontroll.

Så her var ukens spørsmål, bare send etterhvert så svarer jeg neste uke. Husk at det ikke finnes dumme spørsmål, bare dumme svar.
—————————————
LenaLykke

Foto: T. Aasland

4 kommentarer

Siste innlegg