Derfor er jeg glad for at jeg ble med på Første Date

date

Nå har det gått et halvt år siden jeg fikk telefon fra TV Norge med spørsmål om jeg vil være med på en TV date. Jeg har kun vært på en blind date før. Dette var ikke noe spesielt må jeg si. Men jeg hoppet uti dette siden mine venner mente at jeg burde ta kampen mot angst.

Om jeg ble med utelukkende for å konfrontere angst?
Ja, det var det første jeg tenkte. Formålet med selve deltagelsen. Jeg er redd for å date, jeg synes det er sykt skummelt og det er derfor jeg måtte date utradisjonelt. Foran kamera og flere folk. For å eksponere meg skikkelig. Jeg føler at jeg vant over angsten på denne daten, og jeg er stolt over at det var ikke synlig at jeg faktisk hadde angst.
Hadde jeg håp for å finne min eneste og beste på dette programmet?
Nå må jeg være hundre prosent ærlig med dere og si at ja, jeg håpet på dette. Selv om håpet mitt var ca 10 prosent av hundre. Jeg er fullstendig klar over at sjansen til at alt klaffer i en slik setning er ganske liten. Selv om de dyktige ekspertene skulle finne en helt perfekt mann til meg, så skulle det bli at han bodde på et annet sted i landet f.eks, så jeg var en god del skeptisk og hadde ingen store forhåpninger.
date
Om jeg synes daten var flau?
Ja, det synes jeg til en viss grad. Det ble litt ubehagelig stemning da vi krasjet i noen essensielle ting. Men ellers synes jeg det var en date jeg ikke vil glemme!
Var det noe jeg lærte om meg selv etter programmet?
Jeg mener jeg lærte utrolig mye om meg selv! For det første, lærte jeg at jeg må stoppe å late som om jeg er noen annen enn meg selv. Det ble en åpenbaring at jeg prøver å virke «snillere» og «ordentlige» enn jeg faktisk er. Derfor ble jeg mer ærlig, mer meg selv, noe som viste seg også her på bloggen ved at jeg byttet konseptet mitt og begynte å skrive mer åpent. For det andre, lærte jeg at jeg må aldri gå for noe halvhjertet. Jeg brukte halve livet på middelmådige ting, prosjekter og menn. Never again! Kun det som føles riktig og ekte for min del fra nå av!
Og til syvende og sist er jeg ikke redd lenger for å forbli singel for resten av livet. Det fikser jeg. Heller det enn halvhjertet forhold med første beste som er ledig.
Så Første Date var meget nyttig for meg. Takk for det da!
Har dere sett programmet? Har dere noe anbefalinger eller kommentarer til meg?

 

XOXO Tastaturheks

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg