DERFOR ER KJÆRESTEN DIN UTRO

portrait

 

 

Jeg er ganske redd å ta opp slike temaer, siden de er veldig sensitive og jeg ikke er en terapeut. Men jeg har erfaring så jeg vil dele mine tanker og observasjoner.
Utroskap er dessverre utbredt problem i et forhold. Mange av oss har opplevde dette en gang i livet, inkludert meg. Det er veldig vondt og ekkelt.
Ofte sitter man med diverse tanker slik som :
– Er det min feil?
– Er jeg en dårlig kjæreste siden han/hun var utro?
– Er jeg dårlig i senga siden han /hun valgte noen andre å ha sex med?
Masse spørsmål og ingen fred og ro å få. Jeg ser det forskes på og diverse spesialister prøver å svare på hvordan forebygge utroskap osv. Men jeg tror at svaret er enkelt.
Kjæresten din er utro fordi at hen tillater seg selv å svikte deg. Så enkelt er det. Dårlig moral hos denne personen. Enkelt og greit.
Jeg baserer mine konklusjoner på flere observasjoner og erfaringer fra diverse venner og bekjente. De som synes det er greit å være utro vil alltid finne grunn som rettferdiggjør slik oppførsel. De som synes det er forferdelig og betyr svikt, vil alltid prøve å løse alle problemer. Uansett hvor ille situasjon er.
En gang fikk jeg høre fra ei voksen, smart dame at man aldri skal dømme noen som er utro fordi at man vet aldri om årsaker. Jeg er dypt uenig.

Så enkelt er det. Hva er deres mening? 

 

signature lena

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg