DET BLE IKKE SLIK JEG TRODDE

dale
En liten oppdatering fra meg her i sommervarmen. Når jeg feiret Nyttårsaften 2020 satt jeg der med sterkt ønske om å stifte familien med kjæresten min. Vi datet da en måned og feiret ikke Nyttårsaften sammen. Selv om det var ønske fra begge sider. Jeg satt der midt i festen og fikk melding fra han om at han håper at neste Nyttårsaften 2021 blir det vi to som feiret sammen. Jeg tenkte at det kunne vært fint om vi hadde da en liten familie. Jeg tillot meg selv å drømme litt. Våre ønsker kan gå i oppfyllelse på Nyttårsaften. Så allerede i februar ble jeg gravid. Jeg så frem til denne sommeren. For det er litt deilig å gå gravid i lette klær og nyte varmen. Jeg hadde håpet at sommeren skulle bli varm og jeg kunne dra på stranda sammen med kjæresten min.
Sommeren er her og den er varm. Men den er ikke slik jeg trodde den skulle bli. Jeg vet ikke hva jeg føler. På den ene siden var den situasjon en oppvekker for meg. For jeg ble bedre kjent med meg selv, det jeg egentlig vil og det at jeg vil i et forhold. På den andre siden er jeg fortsatt trist og det stikker litt i hjertet av å se alle gravide og par med vogna som triller forbi. 
Formen er også av og på siden jeg fikk flere komplikasjoner etter medikamentell abort. Syklusen kom tilbake ganske raskt, men den er helt ødelagt og jeg sliter med mensen annenhver uke. På vanlig ultralyd ble det oppdaget at jeg fikk en cyste på eggstokken, noe jeg har aldri hatt før. Jeg er ikke sint siden jeg mener at jeg fikk fantastisk hjelp fra helsevesenet, men jeg er litt bitter og oppgitt over manglende oppfølging i etterkant. Nå har jeg gått til private leger og håper på å få avklaring av min situasjon snart. Det at jeg kanskje får problemer med å bli gravid igjen skremmer meg ærlig talt.
Det ble altså ikke slik jeg trodde skulle bli, men jeg vil prøve nyte denne sommeren så godt jeg kan. Dra på tur og fest og treffe venner. Ja, jeg er maks åpen nå, men tenker at min åpenhet kan hjelpe noen der som sitter med samme følelser. Så om det er noe og du vil snakke så er jeg her. Jeg vet og jeg forstår.
signatur

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg