DET ER DU SOM VELGER…

Tau stavanger
Hei finingene mine, det er Verdens Dag for Psykisk Helse i dag, og det er et tema som står meg nært. For jeg var åpen på bloggen om min angst og traumer. Men siste måneden har jeg innsett en ting. Jeg vet dette vil provosere utrolig mange nå, men det er det som er saken og realiteten for MEG.
Man tar et valg hver dag- tenke positivt eller negativt, å være et offer eller en vinner. Sånn er det bare.
Jeg har vært i en offer rolle for lenge. Helt til jeg innsett for en måned siden etter det skjedde en del ting som har skjedd meg før, men som jeg aldri ønsket å oppleve igjen og igjen. Jeg har innsett at jeg ikke gidder å la dette offeret å gjøre livet mitt surt. Jeg ønsker ikke bruke mine nærmeste som mine terapeuter som føler seg presset til å trygge meg, heale meg og gjøre meg glad i meg selv. Nei nei.
Tau Stavanger
Jeg velger å tenke bra om meg selv, om mitt liv, fokusere på det jeg får til istedenfor å grave for mye i det jeg ikke får til, og være en vinner. Ikke et offer.
Det er vanskelig å snu, og av og til en god hjelp er det som trenges. Så for Guds skyld, søk hjelp, ta imot hjelp og snakk med folk som kan sakene sine. Men stol også på deg selv. Du klarer dette, tro meg. Du er den som styrer ditt eget liv. Ingen andre gjør dette. Ikke la dem gjøre dette for deg. Spør om hjelp, og tilby hjelp, men husk at man ikke kan helle vann i et glass fra en tom flaske. Sørg for at DU har det bra. Det er din viktigste oppgave i livet.
signature lena
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg