DET ER IKKE LETT…

kjæreste flor og fjære

I dag våknet jeg med litt tungt sinn, siden mannen er ute på reise igjen og jeg var en del bekymret. Jeg vet ikke om det er riktig av meg å skrive et slik innlegg fordi jeg vil ikke gi han bekymringer og jeg har ikke spurte om det er greit at jeg publiserer, men det er sikkert hverdagen for mange, så jeg velger å dele allikevel.
Det er ikke lett at i det vi møttes så brøt korona fullt ut, bare en måned etter vår første date. Derfor ble det flere karantene -ventinger på oss, flere uker og måneder fra hverandre. Det er to timer kjøring mellom oss og det er ikke så mye, men korona gjorde at det ble ekstra vanskelig, siden han reiser en del i jobben.
Jeg har alltid ønsket meg en mann som reiser en del, siden jeg setter pris på egentid og egentlig trenger litt pauser, men akkurat nå innser jeg at det ikke er lett.
Reising er greit, men hver gang man reiser fra hverandre og ta avskjed skjer det et slags oppbrudd.  Det er tøft å være fysisk sammen ca 6 måneder av et forhold som har vart i rundt 1,5 år. Jeg vet at det blir bedre og på sikt vil det være oss lengre, og reisene til jobb mindre. Det er sunt å ta pauser fra hverandre og forhold har det bra av litt lengsel og savn, men lett er det ikke.
Så kudos til dere alle der ute som er separerte fra sine kjære på grunn av den dumme korona.  Håper den tar slutt en dag i nærmeste fremtid.

Hva er deres situasjon med deres kjære nå i korona?

 

signature lena

6 kommentarer
  1. For min del, hvis forhold befinner seg en 10-15 år ‘lenger nede i gata’, ville jeg løyet om jeg antydet noe annet enn at han går meg fullstendig på nervene etter at vi mer eller mindre har vært stuck her i denne 50 kvadratmeter store leiligheten et drøyt år.. Men vi har i det minste vært lure nok til å dele stuen i to med hver vår skjerm og ørepropper, slik at vi enda ikke har hatt en eneste voldsepisode grunnet krangel om fjernkontrollen..
   For oss og våre likemenn, fremstår det å savne ens partner som en sånn typ uoppnåelig luksus, og jeg innser jo at jeg burde holde kjeft og overlate dette kommentarfeltet til de nyforelskede hvis sinn er romantiske istedet for desillusjonert (hahaha)

  2. Jeg har mannen hjemme, så det blir lite sjanse for savn 😀 Vi er oppå hverandre mye, og har vel egentlig vært det i 20 år. Derfor har vi egentlig gått hverandre LITE på nervene også. Vant til å være sammen. Men jeg er også en del på egne greier med venninner, sånn liker jeg å ha det. Men skjønner godt det med å ha kjæresten langt unna også, for det hadde jeg et par forhold med FØR Hr Frodith. Hver vår ende av landet osv. Håper han snart er hjemme hos deg igjen 🙂

  3. Min mann er sjømann og vi er borte fra hverandre hele tiden. Men man venner seg til det. Blir som.nygift hvergang han er hjem:)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg