DET VERSTE JEG VET

sandnes roya
På lørdagen dro jeg på butikken klokka 17. Noe jeg angret på med en gang. Som regel drar jeg på butikken ca kl 22 for å rekke å handle før de stenger. Men denne gangen kjørte jeg fra Stavanger og derfor bestemte meg for å dra og handle i samme slengen.
Det var så mye folk på butikken at jeg mistet nesten pusten. Jeg har jo angst og overfylte butikker er det verste jeg vet. Også når man bruker maske så er det enda vanskeligere å puste.
Jeg står som regel ved kassa og hyperventilerer, mens folk kommer nært på meg og jeg må såklart tåle dette fordi at vel, jeg lever i et samfunn.

Denne uken skal jeg på butikken senest mulig for å slippe slike opplevelser. Hater dere kø på butikker?

 

 

signature lena

 

Facebook

Matside

Stylingside

Instagram

YouTube

4 kommentarer
  1. Det der er ikke noe godt det vet jeg alt om, heldigvis så bryr jeg meg ikke om det lenger og kan handle når som helst, men jeg har gått fra full handlekurv mer enn 1 gang i mitt liv for å si det sånn❤

  2. Jeg har ikke angst for folkemengder/forsamlinger, men jeg fikser ikke den masken! Jeg går ikke i de forretningene- og de lokalitetene som krever at en bruker disse med mindre jeg er helt nødt, -og da sørger jeg for at det er åpning slik at det kommer inn frisk luft.. Jeg fikser ikke engang å ha skjerf over nese/munn på vinteren, og langt mindre de greine der hvor en får en merkbart reduksjon i oksygen!

   1. Bestisen min blir veldig dårlig av munnbind også. Han hoster og får ikke puste. Det er grusomt.også er det så varmt i den- Stakkars legene og helsearbeidere som må gå med dette hele dagen

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg