EN AV FEM…

sport

Takk til alle som støttet meg når jeg var åpen om spontanabort i april. Jeg har det bra og snakker ikke så mye med venner om dette, men jeg velger å dele tanker på bloggen. Dette betyr ikke at jeg er ikke ferdig med sorgen for det er jeg. Men jeg ønsker åpenhet rundt tema og derfor ikke redd for å ta det opp. Jeg setter veldig pris på meldingene dere sender, men jeg ønsker ikke ta opp tema i private samtaler. Dette er fordi at jeg vil gjerne roe meg ned der og ikke måtte gjennoppleve alt som skjedde igjen og igjen.

Nå om dagens tanker. Da jeg fant ut i mars at jeg var uventet gravid i alderen av 38 ble jeg såklart redd. Jeg ble redd for om helsa mi var bra nok for å bære frem barn og om barnet kommer til å ha det bra med tanke på forhøyet risiko for genetiske feil. Siste jeg tenkte på var spontanabort eller enda verre missed abortion som jeg måtte oppleve.

Derfor ble overraskelsen min stor da jeg begynte å få meldinger fra forskjellige kvinner, kjente og bekjente om at de måtte oppleve det samme. Jeg trodde ikke at det var så mange! Slik fant jeg statistikken som fortalte om at en av fem graviditeter ender i spontanabort.

En av fem. Nå er det min tur. På instagram blant fine damer jeg følger er det fire som venter barn nå i høst. Jeg var den femte som skulle få barn i november. Ei som ikke skal få. Sånn er det. Det er meg denne gangen. Kanskje jeg slipper neste gang om jeg blir så heldig få oppleve å gå gravid igjen. Men da betyr det at det blir en annen kvinne som må oppleve det.

En av fem…

signatur
2 kommentarer
    1. Jeg håper du får til det du ønsker, ikke gi opp:) <3 Jeg skulle for øvrig ønske at du kunne si litt om den ansiktsbehandlingen du tok. Virket den? Var det vondt?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg