ER DU IKKE GRAVID ENDA?

gravid

Jeg hadde spørsmålsrunde på min Instagram i helga der mine lesere kunne stille meg spørsmål fritt. Ett spørsmål gikk igjen, og det har jeg fått «offline» også, og om jeg synes det kanskje er litt upassende, det vet ikke jeg.
«Er du ikke gravid enda?»
Jeg er veldig åpen på bloggen om barneønske så jeg forstår at folk spør, men samtidig om jeg ønsker å oppdatere om dette så skriver jeg gjerne. Akkurat nå sitter jeg og tenker hvorvidt jeg vil dele her og på Insta hvordan dette går og om jeg er gravid eller ei. Jeg tror ikke jeg skal dele graviditeten enten i det hele tatt, eller frem til uke 25 (som er som kjent «overlevelsesuke»). Det er slik at med problemer som trombofili så er det ingen garanti for barn selv senere i graviditeten. Så vet jeg ikke hva mannen synes. Han er ikke gira på å dele private ting på bloggen.
Akkurat nå er jeg fortsatt under utredning mtp om jeg har ekte trombofili eller ei. Det gjenstår et par blodprøver til og en ultralyd av blodårene i bena (der man skal lete etter blodpropp eller tegn på trombofili). Så får vi svar og hvilken behandling jeg trenger.
Det lover jeg å skrive etterhvert for å gi opplysninger og kunnskap videre til kvinner på min alder som ønsker seg barn, men det er ikke lett av ulike årsaker.
signature lena

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg