F…CKBOY

Jeg trodde aldri at jeg skulle komme tilbake til dette temaet i bloggen min, men here we go. Alle vi jenter har truffet en slik mann hvertfall en gang i vårt liv. En som virker hyggelig og søt, eller sexy og barsk, en som sier mye fint og varter opp for så å stikke av etter han har fått sex. Det er så omfattende og aktuelt tema, at jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Derfor tenker jeg at jeg skriver mine erfaringer og så vil skrive litt mer i neste artikkel om det jeg fant ut i psykologi-litteratur om fenomenet.
Ok, først og fremst: Hva er forskjell på «F..ckboy» og vanlig ONS? Enkelt. Ved vanlig ONS er dere begge enige om at dere skal ha sex og så gå hver til sitt. Som regel liker du fyren og kanskje spør han selv om å bli med hjem.
«F..ckboys» får sex fra deg på en veldig uærlig måte. Som regel er de gutter du ikke skulle ligge med om de ikke sjarmerte deg. Ja, de kan være kjekke og fine, men allikevel mangle noe. Dette skiller dem fra gutter som virkelig har draget. Derfor skal du ikke kalle en kjekkas du sjekket opp selv på baren og inviterte med hjem for en «F..ckboy». Han valgte du selv. «F..ckboy» leker med deg og målet her er å få deg i seng. 
Annen ting. Om du tror at «F..ckboys» er de som ikke gidder å bruke tid og krefter på å kurtisere deg, så tar du feil! Alt etter hvor attraktivt «mål» du er og hvor erfarne dem er selv, kan de bruke veldig lang tid og ganske mye krefter for å ha glede å «krysse deg av» på lista.
Jeg har personlig opplevd det to ganger: En var ute etter meg i over ett år, annen over fem måneder. Men felles var her at de mistet «interessen» etter sex.
Tredje ting: Nå ligger det så mye informasjon om «pick up» (manipulasjoner for å få sex fra ei jente) rundt på nettet og så mange menn som mangler topp utseende og sosial status går og leser på dette, at det er helt umulig å forutse hvem som er foran deg. En vanlig hyggelig gutt eller en manipulerende «player». Jeg vil skrive i neste artikkel hvilke tegn du skal være obs på. Så «f..ckboys» kan du treffe i alle aldre. Men mest vanlig er at de ikke er over 50, siden «pick up» metoder er ganske nye og ferske og eldre menn aldri har lært dem.
«F..ckboys» er som regel gutter som har flere issues med seg selv. Når en vanlig suksessfull og kjekk mann vil oppleve stadig at damene sjekker han opp, vil kommende «f..ckboy» oppleve at han er ikke så attraktiv, eller vil han oppleve at ei jente såret han. Med andre ord- helt friske og kjekke gutter er sjeldent «f..ckboys». Så vær obs på om daten din er kjekk, men ikke velutdannet uten sosial status, eller kjekk, men er litt for lav mm. Se etter noen avvik. Det kan godt være at han var overvektig, men slanket seg. Mine to «f..ckboys» som jeg har møtt hadde sine issues- den ene var litt for lav, men superkjekk, den andre hadde tydelige talevansker. Det er ting som kan gjøre at man kan blir mobbet for i barndommen eller oppleve avvisning fra damer.
Det å kurtisere deg er et slags «spill» for «f..ckboy» som ligner spilleautomat eller sport hvor sex er et mål. Som regel handler det ikke om sex eller noen følelser, men om makt og glede over å nå målet.
Om jeg synes det er sykt? Ja. 
Om mange gjør det? Også ja.
Men en ting er sikker- du kan aldri bli ekte «f..ckboy» om du har empati. Så det er folk med psykopatiske trekk.
Hvorfor er det farlig for deg? Jo, fordi at «f..ckboys» bruker manipulasjon for å få sex fra deg. Og som regel er det psykisk manipulasjon som berører dine følelser. Altså det er ikke ærlig og fair sex mellom to personer, men påvirkning som gjør at du utvikler følelser.
Uansett om han klarte å sjarmere deg på en kveld og du våknet opp i senga med han dagen etter, for så aldri få en telefon tilbake. Eller han datet deg en stund for så å stikke av etter første sex. Det verste varianten er «f..ckboys» som faktisk utvikler forhold til deg og leker med deg som en yoyo.
Resultatet er det samme- du sitter igjen med sorg og følelser som ble sviktet, og føler deg som en dritt. Det er ganske vanskelig å komme over en «f..ckboy» som regel.
Ingen av oss jenter mellom 16 og 50 er forsikret mot dem, dessverre. Og igjen, dessverre er det mange av de på Tinder. Så der må man trå forsiktig.
Ok, girls, del gjerne deres erfaringer. Har dere møtt slike menn i deres liv?
Deres Heksa,
signatur
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg