FARLIG “UTSKUDD”?

beige genser stavanger

Jeg kan muligens ta feil, men en politiker som våger å kalle folk for “utskudd” bør ekskluderes fra politikk med en gang. Min mening. Helst uten mulighet å være politiker noen gang i fremtiden. Det er helt utrolig å kalle mennesker for “utskudd ” kun fordi at de stiller fornuftig spørsmål om hvorvidt ny covid vaksine er effektiv og ufarlig.
Det er opp til hver enkelte å velge hva som er best for egen helse og kropp, så derfor å kalle dem som ikke velger å gjøre som majoriteten for “utskudd” er under mål.
Så jeg mener det er på plass med unnskyldning og døra er der. Min mening.

Hva synes dere?

 

 

signature lena

8 kommentarer
  1. Jeg kunne brukt uttrykket utskudd om mennesker som dreper, voldtar, torturerer og ellers forerar handlinger som ikke er foreneliig med menneskelighet. Ikke om mer eller mindre fornuftige, vanlige mennesker uansett hva de måtte mene og om jeg er enig eller uenig med dem. Etu utskudd er (etter min mening) feks Behring Breivik.

   Nå kjenner jeg ikke til den uttalelsen du henviser til, men en politiker skal selvfølgelig ikke bruke slike karakteristkker om andre uansett hva de måtte være uenige om.

  2. Sier man sånt fra stortingets talerstol, blir man klubbet ned av stortingspresidenten – det er jeg ganske sikker på. Ihvertfall ble man det før i tiden, og slik burde det fortsatt være.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg