HVORFOR FRIDDE HAN IKKE ETTER 20 ÅR SAMMEN?

arkaden
Foto: RÅ Foto
I går satt jeg og vurderte frieriet til typen min siden det er skuddår og dagen i dag. På insta så jeg innlegg om at en dame fridde til mannen sin. De var sammen i over 20 år og hadde to barn. Så tok hun saken i egne hender og fridde selv. Typen svarte ja!
Men alle satt med et spørsmål. Hvorfor i all verden fridde han ikke selv etter 20 år og to unga?
Jeg tenker at det er flere grunner til dette. Først og fremst er det slik at menn ikke tenker slik som oss kvinner. Om alt er bra og fint så hvorfor endre på noe? Spesielt om damen ikke sier noe som helst. 
Annen grunn kan være at mannen ikke vet om damen faktisk har lyst å gifte seg. Derfor tør han ikke å fri siden alt er så fint nå, men får han nei kan ting endre seg.
Så her jenter har vi noe å lære og tenke igjennom- si ifra til mannen din om du vil endre status og gifte deg. Det er ingen skam å kommunisere dine ønsker. Så enkelt er det.
Hva synes dere? Hvem bør fri?
signatur

 

4 kommentarer
    1. I mine øyne er forlovelse noe man kommer fram til sammen. Sånn var det ihvertfall for meg i sin tid. At den daværende kjæresten min etterpå la seg ned på kne og fridde, var bare en morsom bekreftelse på noe som allerede var bestemt. Så for meg blir det helt fjernt at noen skal måtte gå rundt og vente på at den andre skal fri. Får en uggen følelse av at likestillingen har tatt ett skritt tilbake her. Er ellers enig i at det er typisk menn å være fornøyd med status quo. Som er fransk venninne av meg en gang sa: Først vil de ikke gifte seg, men når de først er gift, vil de ikke skille seg heller 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg