Når Tinderprinsen blir til frosk

frosk

Jeg treffer forskjellige menn på Tinder: Noen av dem kan faktisk være greie, noen er mindre greie. For å si det slik så er ca 80 prosent av dem er prinser som plutselig kan bli til en frosk.
Dette er helt sant!
Fordi det skjer meg stadig. Denne tastaturheksen her eier nemlig noe fantastisk egenskap som gjør at sjarmerende prinser blir plutselig til ekle kvakkende frosk som man får ingen lyst å kysse. Hvordan få dette til? Enkelt. Bare å si nei til han.
Det ble slik denne gangen. Jeg startet å prate med en tilsynelatende sjarmerende mann fra Tinder på facebook. Mannen mente at han aldri sett så flott dame, og kalte meg for ei alvelignende prinsesse.
Midt i samtalen begynte jeg å kjenne på dårlige vibber, og fikk sterk mistanke om at mannen er patriarkalsk dust. Et rask titt på profilen hans på Facebook bekreftet mine mistanker, så jeg ga beskjed til fyren om at jeg er ikke interessert.
Der skjedde det!
Den magiske formelen funket som bare det. Jeg ble forvandlet på en blunk, fra ei alvelignende prinsesse ble jeg til ei tastaturheks, sliten og desperat alenemor og dumme blogger, Utrolig, men sant. Så kom det tonnevis med dritt fra han som varte resten av kvelden og halve dagen etter.
Så det slår aldri feil girl’s, bare si nei til mannen så får du vite hvem han er.
Kvakk kvakk 🙂
Har dere opplevd lignende?
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto

 

4 kommentarer
  1. Jeg ler høyt her.
   En ting er at jeg er superskeptisk til folk som renner over av komplimenter ( tastediaré) og emojiis på sjekking. Det blir for glatt når det blir så mye. Og så blir han fornærmet og tar ingenting som en mann. Neida. Tråkk og tramp og voksende hevntrang. Bruker til og med barnet som noe negativt. Fysj!
   Dårlig person. – over og ut!

   1. Jeg og lagt merke til masse utropstegn og sykt tvilsomme komplimenter. Det er lurt å sjekke fb profilen av og til. På hans var det masse vold mot kvinner ikledd sjåvinistiske spør og liksom humor. Det er bare en ting å gjøre -løpe vekk så snart som mulig

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg