GI HAN VURDERING ETTER EN DÅRLIG DATE?

 

stavanger outfit

 

I dag oppdaget jeg en artikkel om en ny gruppe på Facebook som gir vurderinger til menn som jentene datet på Tinder. Jentene som hadde dårlige date opplevelser poster dette i gruppa og legger ut profilene til mannfolka de var på date med. Til skrekk og advarsel for de andre.
Det ble store diskusjoner på Facebook i går om hvorvidt er dette innafor eller ei. Jeg mener det er helt innafor. Menn har grupper og chatter på snap hvor de henger ut jentene og diskuterer hvor lett det er å få dem i seng, setter seg et mål om å få jenter fra Tinder i seng for så å dumpe henne og fortelle om dette i felles chat. Det finnes slike grupper som Mannegruppa Ottar og you name it. Hvorfor skal det være feil å ha en gruppe hvor jenter gir “anmeldelser” til datene sine?
stavanger sentrum
Det er mange rare menn der ute i dating verden så jeg tenker det kunne vært på sin plass å advare andre jenter fra samme tabbe.
Samtidig er det ingen garanti for at en sure eks ikke vil poste noe som ikke stemmer med virkelighet, Så dette her er ikke en enkel sak. Skal man dumpe en mann som virker hyggelig og ordentlig på grunn av at du leste noe ufint i en slik gruppe?
Det er ikke et enkelt etisk spørsmål, men jeg mener fortsatt det er helt innafor.

Hva er deres mening?

 

 

signature lena

2 kommentarer
  1. Nei, dette er overhodet ikke greit, regardless! Om det er jenter, damer, gutter eller menn, så er det like forbannet slemt å ‘trashe’ folk uansett!
   Dessuten har de vært to på den daten, liksom det kreves to for å ha dårlig kjemi. Hva med alle de som enten unngår å date en pga ennenmanns trash-talk, eventuelt drar med en forutintatt innstilling (bevisst eller ubevisst). Her skal jeg vedde på at hva som kunne ført til noe bra aldri fikk begynt pga personer har blitt svartmalt av et eller annet ass med markeringsbehov.
   – Ei heller skal man glemme hvor jævlig fort sånt kan ta av, og gruppen, bevisst eller ubevisst, singler ut et fåtall som derav ender opp som reinspikkede mobbeoffer.. At menn begynte dette, unskylder ikke jentene i det hele tatt, da two wrongs don’t make a right.. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg