Gravid og sugen på sylteagurk

Gravid
Nå har jeg sett på TV Norge at en av reality deltakere som er gravid nå opplyste om at hun aldri har trodd på det at kvinner som venter baby har sylteagurk cravings. For hun hater sylteagurk! Men gjett hun har blitt gravid nå og har lyst på sylteagurk til alle døgnets tider!
Her i huset skjer det omtrent det samme med et unntak: jeg er ikke gravid, men er sykt sugen på sulteagurk. Det hele startet i februar da jeg plutselig fikk lyst på sylteagurk. Min kollega som gikk gravid da satt og spiste på den til lunsjen og jeg kjente plutselig at jeg fikk så lyst på agurken så mye at jeg holdt på å drepes! Hun merket blikket mitt og ga meg glasset slik at jeg kunne forsyne meg. Der ble flere nysgjerrige og lurte på om jeg burde teste. Men hallo, hva er sjansen å bli gravid for ei som er kronisk singel?
Gravid
Siden da fortsatte det bare. Jeg spiste og spiste på agurker og nå har jeg glasset i kjøleskapet så og si permanent. Det er rart at jeg aldri har gått lei av dem siden februar og dem spises absolutt hver dag!
Gravid
Nå sitter jeg her og lurer på hva som feiler det meg? Er det noen nærigsstoffer som kroppen savner eller er det hele psykisk?
Noen tanker?
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto
6 kommentarer
  1. Jeg har fått høre fra flere russere/ukrainere at når de kom til Norge så trodde de at agurkene våre var genmodifiserte og unaturlige! :-O
   I Russland blir de visst ikke større enn sylteagurk. Rart.

   1. haha:) har aldri hørt det. de må være rare eller fra nord Russland så de ikke sett normale agurker. Du skulle sett fransk agurk btw, de er GEDIGNE og tykke

  2. Jeg forbinder masse syltede grønnsaker (pickles) med Øst-Europa generelt. Kanskje det er noe du spiste mye av i barndommen som kroppen din plutselig savner nå? En venninne av meg som bodde utenlands da hun ble gravid, sa hun endret smak og fikk veldig behov (cravings) for norsk husmannskost, altså mat fra barndommen. Ellers er jo sylteagurk en type fermentert mat som inneholder naturlige bakterier som tarmen vår trenger. Men noen av oss liker syrlige ting bedre enn andre – tror det er litt genetisk også. Selv har jeg fått sansen for sylteagurk som voksen, men likte dem ikke som barn. Syltede rødbeter derimot har jeg alltid vært glad i og kan innimellom bli ganske hekta på dem 😉 En tysk bekjent av meg klager forresten på at norske sylteagurker er for søte – i Tyskland er de mye surere.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg