HAR DU MØTT DIN TWIN FLAME? 

Twin flame
Forrige uke var det Singles Day som har dato 11.11. Men det ikke mange av oss vet er at 11:11 også er tegn og dato for Twin Flames.
Hva er Twin Flames?
Det er mennesker som er veldig godt energetisk koblet sammen. Det påstås at disse to menneskene har samme sjel som ble delt i to. Så bra dette illustrerer tilknytning disse to får seg imellom.
Man kan ha flere sjelevenner, men bare en Twin Flame. Som regel er denne relasjon sterk, fargerik og kan være meget turbulent. Meningen med å møte sin Twin Flame er å utfordre seg selv, bli en bedre utgave og utvikle seg selv spirituelt.
Jeg må si ærlig at jeg aldri trodde på dette før jeg møtte min Twin Flame. Det er jeg veldig glad for fordi at jeg utvikler meg stadig i forhold med han, selv om det er vanskelig til tider, og jeg blir lykkeligere.
Så om du ser et par som har det turbulent til tider, men som har en utrolig bra forbindelse, som er sammen «på tross av», ikke «fordi at», så kan de være Twin Flames.
Har du møtt din Twin Flame?
signature lena
2 kommentarer
  1. Syntes beskrivelsen kan passe med flere jeg, da! Har bestandig hatt en dragning mot det ekstreme, så det kan nok ha med det å gjøre.. Kan en forresten ha flere, eller skal dette kun dreie seg om en?

   1. nei, man har bare en twin flame. Forholdet skal ikke være “ekstrem”, det skal være mye tiltrekning og masse masse likheter, slik som om du møtt din twin . Ikke alle har turbulent forhold med sin twin, men noen har det. Fordi at forholdet er veldig sterkt så velger noen å bryte ut. Men twin flame er aldri ekstrem eller voldelig eller har noen trøbler. De elsker deg masse og utrolig like deg, dvs også i livsstil.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg