HELDIGE MEG

roya svart kjole

Jeg fikk påminnelse fra min Snapchat om at det var verdens vennskapsdag i går. Jeg tenker at det er på plass å benytte anledningen og takke alle mine venner for det de er for meg. Det de alltid har vært. For det er en ting jeg alltid har vært heldig med her i livet, og det er VENNER.
Jeg husker da jeg var liten så hadde jeg ikke så sterke sosiale evner, og dermed slet en del med å skaffe meg skikkelige venner. Som enebarn var jeg ute etter å klistre meg til noen og være med hele tiden. Derfor var jeg nok slitsom.
Alt endret seg på videregående. Da lærte jeg å ha det godt med meg selv og balansere det å ha det gøy med folk, men samtidig gi dem space (det er noe jeg fortsatt jobber med i forholdet).
Så jeg fikk raskt mange gode venninner og venner. Siden gikk det bare slik.
Jeg har ingen problemer med å komme i kontakt med nye folk på de nye steder, og skaffe meg venner.
Mine venner var alltid der for meg, og uten dem skulle jeg ikke klart barn, jobb og utdannelse. Dere er gull, dere betyr mye for meg, selv når jeg ikke alltid klarer å være sosial. Bestisen min betyr en hel del for meg, og jeg er så glad for han.

Gratulerer med vennskapsdagen mine beste. Love you all <3

 

 

signature lena

4 kommentarer
  1. Ja, venner er gull verdt. Og det er de som virkelig er der når man trenger det. Så jeg skal holde godt på mine venner også ♥
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg