Nei jeg skal ikke noe gøy i helga!

helg

Nå vil Lena skrive et krass innlegg som handler om sosiale ting som gir meg stress. Fra tid til annen nærmere helga dukker det opp kjente og bekjente for å stille meg et aldri så kjedelig spørsmål som gir meg frysninger og hjertebank.

Skal du noe gøy i helga?

Altså, jeg vet ikke hva er gøy, men hjernen min tegner diverse aktiviteter forbeholdt friske og glade folk full av energi: dansetimer, fjellturer, party med venner og spennende reiser. Jeg sier ikke at det er ikke interessant, men jeg har ikke energi til alt dette. Rett og slett.

For flere år siden har jeg bare drømt om slike muligheter og invitasjoner, men etter jeg fikk angst ble det for mye som er sosialt uoverkommelig. Så nei, jeg skal ikke noe gøy i helga.
Jeg skal noe kos i helga: lang sen frokost, gode samtaler, skriving, studie og bedre middager, kanskje en tur ut i ny og ne, og en tur ut i naturen. Helt enkelt.

Hva liker dere å gjøre i helga?
———————————
-LenaLykke

Foto: RÅ Foto

6 kommentarer
  1. Jeg sitter her og strikker og leser blogger…synes det er gøy nok, jeg. 😁Dessuten har jeg gått tur ( med hund. Ikke min, jeg passer den i dag)

   Med “gøy i helgen” mener mange uteliv og festing og fyllesyke nesten hele søndagen. Og sånn har nordmenn holdt på siden vikingtiden, minst.
   Jeg drikker ikke alkohol, så jeg er nok ikke en gøy person.

  2. He, he, jeg har de siste årene fått noia når absolutt alle overalt (folk jeg ikke kjenner en gang, som kassadamen i butikken) spør om hva jeg skal gjøre i sommerferien, og med det mener de å reise noe sted. Helst flere steder, for om man nevner at man skal på tur et sted, spør de om det er alt – skal man “bare” det?(!) Jeg har reist mer enn de fleste i mitt liv, men misliker sterkt å bruke det som skryteøvelse overfor Gud og hvermann. Man skal gjøre det man til enhver tid har mest lyst til, og ikke det som høres “finest” ut. Det viktigste er at du har det bra. God helg til deg! Ps: I dag har jeg vært med venninner på kafe, og det er en perfekt lørdag for meg 😉

  3. Jeg liker best å ta det helt med ro. Jeg samler energi av tid alene, selv om jeg kan kose meg i gode venners lag 🙂
   Men helg er pustetid <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg