HVOR BLE KJÆRESTEN MIN AV FRA BLOGGEN?

William og Lena
Siden i vår har det vært mye frem og tilbake med spørsmål her på bloggen og på Instagram angående min sivilstatus og kjæresten min som var på bloggen i vinter, som plutselig “forsvant”. Jeg skrev at det var mye turbulens i livet mitt, og at vi mistet ufødt barn og alt annet.
Siden den gang følte jeg ikke for å dele så mye om vårt forhold. Det er både fordi at kjæresten min ikke ønsker å være offentlig og bli hengt ut hele tiden, men også fordi at jeg trengte å være meg selv på bloggen og skrive om mine tema.
Nå har jeg tenkt mye på dette, og tok en avgjørelse om at jeg vil komme med artikler og tips til kjærlighetslivet og dating generelt, men jeg vil ikke skrive veldig mye om forhold oss imellom. Det er vår sak. På samme måte som min relasjon til min datter, da hun heller ikke ønsker å være offentlig. Så det er noe jeg bør respektere. Jeg har familie og dette bør jeg være takknemlig for. Det at mine nærmeste ikke ønsker at jeg skal dele alt fra vårt liv er kanskje ulempe for meg som blogger, men det er valget de tar, som jeg velger å respektere.
Jeg fikk flere spørsmål om jeg er singel, om jeg dater nå. Her er svaret – jeg har familie nå. Kanskje jeg deler noen koselige bilder, kanskje jeg skriver hva vi gjør i ny og ne. Men først og fremst handler bloggen min om MEG selv. Meg som mamma, datter, søster, venninne, kvinne og kjæreste. Ikke om min familie generelt.
De som synes det er koselig å være med på bloggen får være med. Til sin tid.
signature lena
6 kommentarer
  1. Sånn er det her også. Hr Frodith ønsker ikke å være på bloggen, og det er helt greit for meg. Noen synes sikkert det er “rart” men det blåser jeg i. Man må finne sin måte, og min måte er uten Hr Frodith særlig på bloggen. Og det betyr at jeg har andre ting jeg skriver om i stedet for det 🙂 Koselig du har famlie nå da 🙂 Kos deg du 🙂

  2. Man må bare respektere andres valg om å ikke ville være med i offentligheten. Her i huset er det 3 barn jeg egentlig aldri nevner, mitt barnebarn snakker jeg sjeldent om offentlig. Det kan til tider være litt vanskelig da min hverdag ofte inneholder barn og barnebarn. Men da får man bare som du sier Lena, skrive om seg selv. Min samboer Rune får jeg lov å skrive om og ha med i bloggen når jeg ønsker det, så det er jeg glad for.

   Ha en fin søndag ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg