HVORFOR HASTER DET SLIK, LENA?

amfi
Foto: RÅ Foto
I de siste dagene fikk jeg flere spørsmål fra mine venninner og bekjente. Heldigvis har jeg enda ikke fått negative kommentarer på bloggen, men det at mine nære folk er negative generelt til at jeg fant kjærligheten er ganske kjipt. Spørsmålene går ut på at vi bestemte oss veldig tidlig for å være kjærester og flytte sammen. Det gikk veldig fort ja. Derfor skriver mine venninner på messenger at de er bekymret, og ønsker at jeg skulle tenke meg litt om.
Så nå kommer det litt om temaet. For det første, synes jeg ikke at det å bestemme seg å være kjærester etter to måneder med dating og treff er tidlig. Ikke i min verden. Når to voksne folk møtes finner dem som regel fort ut om de passer sammen eller ei. Beste måte å finne det ut på er å tilbringe mye tid sammen og ja, bo sammen og kjenne på hverdagen. Nå er det slik at vi har ikke kjøpt noe sammen og heller ikke bor sammen fast, men vi er mye sammen og oppdager hverdagen sammen. Om det går fint så ser jeg ingen problem å kjøpe noe sammen. Så få fart på familieliv. Det får mange til å reagere på, men det får dem bare leve med.
Jeg har ingen formeninger om folk som flytter sammen tidlig eller blir kjærester tidlig. Jeg har skrevet om damer som fant kjærlighet på første date. Sånn er det bare. Noen får det til. Ja, ting som startet fort kan ende fort. Men det er verdt det. 
Jeg var singel i syv år, hvor de siste to årene har jeg ikke datet noen i det hele tatt. Jeg var livredd for å slippe noen som helst inn i livet mitt. Jeg var ikke sosial og har ikke drømt en gang om at jeg kunne leve noenlunde normalt og treffe folk. Men nå tok jeg steget. Dette er utrolig. Jeg er veldig takknemlig for min psykolog Kristine som aldri mistet troa på meg. Så jeg er veldig lykkelig over at noe sånt skjedde i det hele tatt. For jeg hadde ingen håp allerede.
Om det ender fort, så gjør det det. Men jeg orker ikke gjøre ting halvhjertet når jeg fikk de rette følelsene. Slik person er jeg. Ja, skeptiske Lena som skrev om tinder frosker kan faktisk være myk og forelsket. Hvorfor enkelte av mine venner mener at jeg er naiv og dum, og ikke har ben i nesa og ikke kan stå opp for meg selv og ta godt overveide beslutninger, det vet jeg ikke. Men ikke bli bekymret da, Jeg har det bra nå. Og det er det viktigste både for meg og Irina.
signatur
6 kommentarer
  1. Jeg VET at du ikke er typen til å hverken å ta i på, eller forhaste deg inn i forhold! INGEN jeg kjenner er mer kresen enn du- og d er bare positivt!
   Jeg unner deg dette av hele mitt hjerte.. Misunnelige venner er pyton🤮
   NYT KJÆRLIGHETEN VAKRE DU❤️

  2. Det er nå en gang sånn at voksne folk kanskje er mer bevisste når de gjør sitt kjæreste-valg.
   Jeg datet i 2 måneder, og bestemte meg så for at dette var riktig. Og vi har vært sammen i over 2 år nå, og fortsatt like forelsket.
   Andres fordommer teller ikke. Vi tenker og handler alle forskjellig. Og samme hvor lenge man venter, har man ingen garanti for evig lykke, uansett.
   Nyt kjærligheten søte du. Det har du fortjent ❤

  3. Du og kjæresten din vet hva som passer for dere. Jeg traff min en fredagskveld, 5 dager etter bodde vi sammen. Og nå har vi vært sammen i 25 år….

   Det er noe med å satse! Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg