JEG RINGTE ALLE EKSENE MINE…

Vin
Forrige uke gikk jeg  bananas og gjorde noe drastisk.. Neida. Egentlig har jeg lest om ei dame som var drittuheldig i kjærlighetslivet og fant på å ta kontakt med absolutt ALLE eksene sine for å spørre dem hvorfor de valgte å ikke satse på henne.
Jeg tenkte å gjøre det samme for å finne ut om jeg kanskje begår noen tabber i hvert forhold, siden alle mine forhold går etter et scenario. Først tiltrekker jeg fyren veldig lett, han faller pladask for meg og ting utvikler seg ganske raskt for så å stoppe eller gå i helt feil retning. Som sagt så gjort og jeg fisket ut alle gamle telefonnummere til eksene mine eller tok kontakt med dem via Facebook for å høre hva som de manglet i vårt tidligere forhold.
Jeg tok altså ikke kontakt med dem jeg dumpet helt og holdent selv, for der var alt fint for dem, men ikke bra nok for meg.
Jeg forventet å høre en lang liste med mine negative egenskaper, fordi at jeg som alle andre har mine svake sider, men jeg ble utrolig overrasket. Bortsett fra at de fleste nevnt at jeg er veldig emosjonell (jeg er jo det 🙂 ) sa de at de var fornøyde og satset på meg! De satset altså, Men det fungerte ikke allikevel. Jeg fikk høre blant annet at noen av dem tenker på meg fortsatt og tenker at de ønsker ting var annerledes.
Dette gjorde meg både glad og trist samtidig. Glad fordi at nå visste jeg sikkert at det er ikke noe galt med meg og jeg er et skikkelig kone-emne. Det visste jeg faktisk fra før av, men slet med å innse at jeg er faktisk bra nok! Trist fordi at det ga meg ikke noe forklaring og visste bare at ting ikke var så avhengig av meg som jeg trodde selv, så her enten valgte jeg stadig feil menn eller gjorde noen andre tabber.
Denne kvelden fikk jeg gå inn i meg selv grundig og jeg skjønte en enkel ting. Denne feilen jeg alltid tok: jeg mistet meg selv i hvert forhold. Med en gang jeg fikk kjæreste så dumpet jeg litt av mine aktiviteter og venner, og fokuserte for mye på å gjøre kjæresten fornøyd. Jeg trodde at om han ser at jeg er så fantastiske dame så vil han svare med det samme- med masse oppmerksomhet og kjærlighet tilbake. Men dette hadde visst feil effekt- de følte seg overkjørt og kvalt i dette forholdet.
Har dere opplevd en gang å komme i butikk og se utrolig flotte varer som dere vil gjerne kjøpe? Mens dere gikk der rundt og tok seg tid å kikke litt og prøve varene så fikk dere flott følelse om at nå skal jeg nok kjøpe, koste hva det koste skal! Husker dere den uggen følelse når butikkansatt kom bortom dere og begynte å gjøre seg til, og skryte av varene, og forklare hvorfor dere absolutt MÅ kjøpe dem? Da forsvant plutselig denne følelsen av at nå skal jeg kjøpe. Man blir i tvil om det er riktig å investere når selgeren er så pågående? Om det skal koste for mye og kanskje det er best å vente å se seg om? Selv om varene var perfekte, og den der kåpe passer det veldig? Slik at du angrer fælt i etterkant at du ikke kjøpte og hater denne selgeren for å spolere det hele?
Akkurat. My story.
Jeg er utrolig glad for at jeg tok denne ringerunden. Fra nå av vet jeg hva jeg skal gjøre.
Jeg skal helt og holdent fokusere på mitt eget liv, min helse og mine interesser. Om den rette mannen dukker opp plutselig eller ser at jammen jeg er ei å satse på, så er han velkommen. Men nei, ingen selvreklame her lenger og ingen super innsats. For en date eller type fortjener ikke samme innsatsen som en forlovede, sambo eller ektemann bør få. Samtidig som meg selv har det godt av å få litt kjærlighet fra meg selv. Ja, for det er noe jeg var ikke flink på.
Har dere gjort samme tabbe i flere forhold? Fikk dere rettet oppi dem?
signatur
6 kommentarer
  1. Jeg gjorde alltid det der før. Var litt for mye PÅ, glemte meg selv og mine ønsker. Og sånn pleasing fungerer ikke. Mange ønsker å fremdeles være litt “på jakt”, vinne henne, hver dag, selv om man faktisk er inni et forhold. Altså vite at den andre har egne interesser, og at de må anstrenge seg litt VIDERE også.. Rart. Når jeg jeg ble sammen med Hr Frodith var det litt annerledes. Han var min “store kjærlighet” i mange år, men han var et annet sted i livet da. Mange år senere ble vi sammen. Og da var jeg mer MEG 🙂

   1. Så synd med slike historier synes jeg. Når folk hadde mulighet tidligere men ikke brukte den for så å finne tilbake mange år etterpå.
    Men bra at dere fant til hverandre

  2. Man er på forskjellige steder i livet, sånn er det noen ganger. Jeg synes det er helt greit sånn som det ble, jeg trengte egentlig de årene selv til å bli moden. Og ville ikke vært mine erfaringer foruten 🙂 Ikke trist. Livet er langt.

  3. Sometimes they get so well treated/loved and in some way spoiled, that they start thinking they can do even better, they start feeling like Kings. The problem is that they forget who made all the effort to make them feel so. They think there can always be a better version, like an upgrade. Unfortunately it is already too late when they realize that You were the best. That You are the Queen and that’s why they could try the King role – stupid for them to loose such a priority ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg