KARANTENE KROPP OG KROPPSPRESS

borestrand

Jeg er redd for å kaste ut brannfakkel, men la oss snakke om…sommerkroppen! Helt siden vinteren ser jeg i sosiale media at folk snakker mye om “karantene” kropp og at man kommer til å slite å dra på stranda etter alt den gode maten man har konsumert i karantene.
Det er nesten slik at kvinner forventes å være misfornøyde med kroppene sine!
Nå har jeg observert meg selv og konkluderte at musklene var noe slappe etter seks måneder uten trening, og en kort graviditet hvor magen var synlig ganske tidlig. Så jeg satt på min liste et mål om å få kroppen i balanse og styrke ily juni. Noe som humper og går.
kropp
Så i uken dro jeg på stranda for å fange solnedgang og ta noen treningsbilder. Mens jeg poserte der for bestisen min og kikket på bildene som han tok, så jeg at jeg jammen ser trent ut! Det er altså mitt “luksus”problem” jeg ser alltid trent ut takket være gode gener og høy forbrenning. Men der jeg så det fikk jeg slags skyldfølelse for å se så trent ut. Ei kvinne bør jo være misfornøyd med kroppen sin! Så jeg brettet ned trenings tights for å vise magen som er seriøst ganske slapp hos meg. Men jammen så den litt trent ut da også!
Så her står jeg og sier. F..kk alt dette her! Jeg er fornøyd med min karantene kropp! Jeg skryter ikke, men jeg vil oppfordre alle kvinner som er fornøyde med kroppen sin bare være det! Det er nemlig ikke slik at man bør ha noe problemer med kroppen for å være fornøyd “på tross av”. Jeg er fornøyd fordi at jeg har kropp som ser trent ut. Uten at jeg trener mye. Noe jeg skal gjøre nå for helse sin skyld.
Amen
signatur
2 kommentarer
  1. Ja du er heldig med kroppen din. Men det er noe vi kvinner er veldig flinke til, det er å finne noe med seg selv man er misfornøyd med. Alltid.
   Jeg selv er ganske fornøyd nå for tiden. Ikke at jeg har fått noe i nærheten av din flotte kropp. Men jeg har gått ned 7-8 kilo siden november, og det synes godt på klærne 🙂 Jeg feirer det med å hoppe i bikinien i disse sommertider og nyte solen og varmen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg