Til dømmende sure kjerringer i kommentarfeltet mitt

soverommet
Forrige uke skrev jeg to innlegg som skapte reaksjoner. Det ene handlet om at jeg ønsker meg en fit og flott mann: der nevnte jeg ærlig at jeg blir ikke opphisset av overvektige menn. Andre innlegget mitt handlet om barn og alkohol om sommeren. Der skrev jeg ærlig igjen om at jeg mener at barn og alkohol er uforenelige. samt beundret foreldrene mine for å være avholds.
Det jeg skriver på bloggen min handler om MINE tanker, om MINE opplevelser og MINE meninger. Dette har flere folk problemer med å skjønne.
Først fikk jeg masse prep fra ei dame som følte seg truffet åpenbart med det om overvektig menn. Hallo, jeg bryr meg ikke hvordan du ser ut, ok? Det er ditt valg, og jeg respekterer dette. Jeg synes heller ikke om kvinner eller menn blir mindre verdige eller mindre attraktive om de har noen ekstra kilo, eller mindre kilo. Vi er personer, ikke vandrende kropper til syvende og sist. Men JEG får lov å ha seksuelle preferanser. Liker du det eller ei. Det blir å lyve om jeg sier at jeg ikke bryr meg om utseende til partneren min. Bloggen min er ÆRLIG. Vil du ha det politisk korrekt, flott stylet, snill og kjekk blogg så gå bare forbi. Hvorfor skrive krasse kommentarer? Si at jeg er bitchete og overfladisk? Jeg synes du ikke er mindre bitchete om du tillater deg slike kommentarer. Det er like idiotisk som om jeg stoppet på bloggen til ei som sier at hun liker afrikanske menn og beskyldt henne i rasisme mot blonde norske gutter.
Så til hun som ga meg masse pepper siden jeg er helt uenig med henne i at barn “ikke tar skade av å se voksne med vin og øl i handa”. Det synes ikke jeg! Men igjen, her snakker jeg om MITT barn og MINE barndomsopplevelser. Kanskje det er lurt å spørre seg selv heller hvorfor du blir så trigget av min blogg såpass? Noe å jobbe med eller?
Ikke at det plager meg at dere slenger dritt, men dere vil fortsette å gjøre det i grupper på Fb. Min blogg er ikke offentlig toalett, så vil man slenge dritten sin kan man dra dit. Enkelt og greit.
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto
6 kommentarer
  1. Sterke meninger vil alltid få motstand, uansett 🙂 Stå på for det du tror på. Det er jo som du sier, det er dine meninger, din blogg. Så får du heller bare ta det med en klype salt når noen tillater seg å kritisere deg som om de tror de vet bedre. Respekt er viktig. Jeg respekterer deg og dine meninger, så går jeg ut i fra at du også respekterer meg og mine meninger. Ingen er like, og det skal vi vel bare være glade for 😀
   God klem ♥

  2. Så enig med deg ang begge deler. Vi har heldige barn som slipper og se oss drikke alkohol hele sommeren og generelt. Folk drikker for mye, og har kun dette og se frem til i helgene og ferier. Stakkers barn ❤️

   Fantastisk at du skriver ting rett ut!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg