La oss date yngre menn i ro og fred!

vanlig

Det skrikes fra alle hjørner nå om damer som dater yngre menn. Slik jeg forstår det så er det fortsatt litt tabu i samfunnet vårt. En eldre dame og yngre menn er ikke noe som samfunnet vårt tåler riktig enda.

Som ei dame som får oppmerksomhet fra yngre menn lurer jeg på en ting. Hvorfor mener det norske samfunnet at jeg er verre enn jevnaldrende menn. En mann på min alder kunne lett få seg kjæreste på 23, men om jeg får det så blir det helt sikkert spetakkel og rabalder. Jeg ser det utifra det som publiseres av media og hva som enkelte tillater seg selv å lire ut av seg,

Ei kvinnelig blogger med en kjæreste som er 11 år yngre stemples som gammel, mens tilsvarende mannlig forfatter med kjæresten som er 20 år yngre hylles for å være ungdommelig. En mannlig politiker på 60 med dama på 28 fremheves i media, mens prinsesse med 10 år yngre type svartmales.

Seriøst, nå sier jeg som såkalte “cougar”: La oss date yngre menn i ro og fred! Det er ingen forskjell mellom kvinner og menn når det gjelder kjærlighet. Alderen er bare et tall. Ja, og personlige preferanser er opp til hver enkelte!
—————————————————–
LenaLykke

Foto: RÅ Foto

4 kommentarer
  1. Ja, er veldig enig med deg. Men vi kvinner skal aldri slippe mindreverdighetsstempelet ser det ut for.
   Jeg har selv vært samboer med en 11 år yngre mann. Det varte i 2 år, og opphørte da han måtte reise bort for å jobbe. Jeg klarer ikke langdistanseforhold. Jeg forsøkte, men måtte avslutte. Da vi kom sammen fikk jeg høre at jeg var på grensen til å begå barnerov.
   Jeg skjønner ikke at det er sånn, men sånn er det. Likestillingen har ikke kommet så veldig langt. Fortsatt er jeg med en yngre mann, han er 1 år yngre enn meg, men ingen reagerer på ett års forskjell 🙂
   Vi er bare nødt til å heve oss over rykter og fordømmelse. Stå på fine du, og date akkurat hvem DU vil ♥

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg