MIN ANDRE SESONG

first class bitch
Andre del av livet kan bli mye lykkeligere enn den første. Noen savner ungdomsårene fordi at det beste i livet var der og da. Mens noen ser frem til neste 40+ år fordi at de vet at det beste vil skje da. Det er som om man har brukt ungdommen sin på å gjøre tungt arbeid, overkomme vanskeligheter, bli til et bedre og sterkere menneske og ruste seg for et deilig liv med kos og glede resten av livet.
Noen strevet med familielivet i ungdomsårene, men finner stor kjærlighet senere i livet, så lever lykkelig resten av livet. Med så mye lykke som de ikke kunne en gang forestille seg.
stavanger sparkesykkel
Enkelte slet med helsa som unge, men ble friskere og mer trente senere, etter de fant ut at de vil gjøre endringer i livet. Så formen er utrolig nok bedre i 40-årene enn den var i 20-årene.
Noen begynner å studere og endelig får gjøre det i livet en drømte om hele tiden, men dette var umulig som ung, på grunn av barn, hus og andre ting som var viktigere der og da.
Med andre ord, andre del av livet kan bli mye bedre enn første. Det er liksom andre sesongen som kan være mye mer spennende og ha en lykkelig slutt. Så jeg er veldig spent å se hvordan min andre sesongen blir.

Hva med dere?

 

signature lena

 

4 kommentarer
    1. Jeg syns livet mitt har bestått av flere sesonger. Jeg liker å dele det opp i tiår, og der har det gått opp og ned. Etter store omstillingsperioder og kriser, kommer det alltid en ny vår. Livet byr på nye overraskelser rundt neste sving. Det er ikke slutt selv når det føles sånn – det er bare det gamle livet som har utspilt sin rolle.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg