NÅR BLE DET FEIL ?

blomsterkjole selfie

 

I går leste jeg en artikkel på KK som omtalte ei dame på 30+ som inderlig ønsket seg kjærlighet, familie og barn. For meg personlig virker det som et legitimt ønske fra ei jente som har levd livet litt, kanskje fått utdannelse og etablert seg med jobb og bosted. Det eneste som mangler er familie. Men hun selv påstår å oppleve nærmest bli bannlyst på Tinder på grunn av alder og åpenbart et ønske om barn.
Når ble det feil, sier jeg bare. Når ble det feil å ønske seg familie og barn?
Hvorfor ble det slik i samfunnet at man på liv og død skal kose seg og leve et aktiv liv med masse reiser og prosjekter, med noe du engasjerer deg i, istedenfor en rolig og kjedelig tilværelse med partner, hus og barn?
Dette høres særdeles rart ut.
Ifølge statistikk bor 40% av norske befolkning alene, Omg, hele 40%!! Nesten halvparten! For meg høres det veldig mye ut og hvorfor dette skjer det aner jeg ikke. Ikke at jeg er imot folk som elsker å bo alene (jeg gjør det og faktisk så vel som jeg elsker familien min), men dette ble nesten en trend? Å bo alene og velge bort familien.
Hva tenker dere om det hele?
signature lena

 

12 kommentarer
  1. Jeg tenker at folk mange ganger tenker ENTEN eller. Men jeg tenker at man kan få familie og barn, og ikke SLUTTE å reise, eller eventuelt ha et prosjekt av noe slag ved siden av 🙂

  2. Jeg tror folk er redde for å binde seg, og nevner man familie og barn, får de iallfall bindingsangst. Veldig mange vegrer seg for å date og sier at de heller vil møtes som venner for å slippe forventningspress. Det er misbruk av vennebegrepet, spør du meg, og fører lett til forvirring.

  3. Jeg synes ikke det er noe rart at en kvinne i 30-årene ønsker seg familie og barn! Samtidig forstår jeg at noen kan bli skremt om en kvinne (eller mann) er veldig tydelig på : “Her haster det med å stifte familie.” Jeg har skygget unna hvis jeg har opplevd at en mann primært har ønsket en samboer så fort som mulig. Da tenker jeg at han ikke takler å leve alene. Jeg har vært skilt i mange år og har tre voksne barn. Jeg trives godt med å bo alene nå og tror aldri jeg kommer til å gå inn i noe samboerforhold igjen. Ikke så enkelt å tilpasse seg etter så mange år alene.😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg