NÅR LIVET FØLES MØRKT

høst
Jeg følte meg helt tom denne uken. Tom innvendig og helt giddeløs. Jeg kjenner godt de første symptomer på depresjon, så jeg ble ganske lei meg fordi at om det er noe jeg ikke ønsker så det å være deprimert. Jeg har opplevd det skikkelig bare en gang i livet og jeg vil ikke tilbake.
Dersom angsten føles som konstant uro, føles depresjon som om noen slukket lyset i hodet og hele kroppen min. Det er utrolig ekkel følelse. Det vil jeg ikke føle rett og slett.
Så jeg prøver å dra meg ut av denne situasjon nå når jeg kjenner første tegn på dette. Det hjelper med litt aktivitet, god mat og søvn. Så det er bare stå på. Det er kanskje vanlig å føle seg litt deppa nå i høst.
Hvordan har du det?
signature lena

 

6 kommentarer
  1. Høres ut som en god plan!
   Sunn mat, nok søvn og litt egentid er meget viktig.
   Med to syke barn og regn ute merker jeg at det er lett å bli nedstemt…

  2. Det er iallfall ikke noe å kimse av!!
   Om en ikke tar disse tegnene på alvor, kan en i verste fall gå på en skikkelig smell, -og det er iallfall IKKE å anbefale, for å si det sånn <333

  3. Ta vare på deg selv Lena! Pust med magen og prøv å ikke stresse og overtenke. Få nok søvn, en daglig dose frisk luft og nok mat til at kroppen har det best mulig. Pluss på rolig og fin musikk som får deg til å slappe av.

   Gjør koselige ting (det vet jeg at du gjør) sammen med datter, kjæreste, bestis og andre venner. Men ta deg også tid alene når du føler for en pause.

   Varm klem 💚

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg