Vær glad i nettrollene dine som i deg selv!

Nettroll
Jeg fikk spørsmål fra venninne i dag. Hvordan takler jeg frekke folk i kommentarfeltet?
Vel. jeg har klikket masse før, men nå ser det ut til å bli bedre. Jeg skjønte bare en ting: Haterne er noen jeg bør være glad i. Hvorfor? Enkelt: De minner meg om det jeg har oppnådd. Samtidig som de er mest ærlige folk som finnes i kretsen min, da de blåser ut ulempene mine til kosmiske størrelser. Så jeg vet hva jeg skal jobbe med og hva jeg skal fremheve.
Hva skulle jeg gjøre uten folk som stadig minner meg om at jeg er ikke norsk? Da skulle dere aldri fått lese mine spennende poster om livet som innvandrerkvinne. Jeg fikk masse gode kommentarer fra dem som følte seg bedre etter jeg delte om mitt liv i Norge, diskriminering og støtte fra gode folk. Hva skulle jeg gjøre uten dem som putter i nesa mi at jeg er psykisk syk? Da skulle jeg aldri tørre å åpne meg og dele med de andre i samme situasjon slik at de ikke føler seg alene! Nei, takk til hatere og stygge nettroll for at de alltid gir meg inspo og energi til å fortsette. For jeg er en slik person som blir trigget av det å være supersint. Er jeg sint- klarer jeg alt!
Nettroll
Hvem er nettroller? 
De er hatere, men i motsetning til hatere som kommer på bloggen min med coctail DD, altså Dumhet og Dritt, kommer nettroll med coctail DDD – Dumhet, Dritt og Desperate utsagn. Nettrollene er aldri 100% objektive siden formålet med utsagnene deres er å vise seg selv og få oppmerksomhet. Ikke gi konstruktiv kritikk.
Hvorfor skjer dette? Hva kan få en annen person å skrive noe desperat dritt på nettsiden til en helt fremmed person som ikke gjorde noe galt til vedkommende?
Det er kun sin egen SMERTE som gjør dette!  Man kan oppleve smerte fordi at:
– Livet til det er dritt.
– Du får til noe bra, noe som det ikke klarer selv.
– Du tillater deg selv noe som hateren ikke kan tillate, men ønsker gjerne.
Eller personen er alvorlig psykisk syk. Enkelt og greit. Det er slik at alvorlig syke folk med mentale problemer også har tilgang til nett. Vi kan ikke kontrollere dette.
Nettroll
En ting er viktig å huske for å takle nettroll: Hvis du tror at nettrollet skriver om deg så er det ikke sant! Nettroll skriver ALLTID om seg selv!
Skriver en at du er dum- da føler trollet seg dum og må trykke andre ned for å føle seg litt smartere.
Skriver trollet at du er stygg – så ikke fortvil vedkommende har store issues med utseendet sitt.
Kritiserer trollet deg for uanstendig oppførsel- livet til vedkommende er kjedelig bullshit. Enkelt og greit.
Så ikke ta dem på alvor, men vær glad i de. De trenges. Som ugress, fluer og andre mindre koselige, men flotte vesener. Fluer spiser dritt og dritt gir næring til masse godt som vil blomstre etterpå. Ikke drep alle fluer.
Om trollene truer eller skriver noe som jeg kjenner sårer meg, da blokker jeg bare. Jeg tror ikke på tøffe bloggere som mener at jeg MÅ lese gjennom alle kommentarene og svare til alle og aldri blokke. Det må jeg ikke.
My life- my rules, Jeg bestemmer selv hvem jeg vil ha i livet mitt.
Så her er mitt oppskrift på nettroll takling.
Hva er dine tips?
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg