OM DET ER VERDT DET?

Han passet på hva han spiste og ikke hev noe medisiner i seg. Selv Paracet var han forsiktig med. Men dette hjalp visst ikke.

 

solsikker
For ei uke siden fikk jeg vite at en av mine venner døde. Vi har datet for flere år siden, men valgte å være venner og holdt kontakten frem til jula 2019. Da sendte han en melding og spurte om hvordan det gikk og jeg fortalte at jeg ble forelsket og tror at jeg traff mitt livs kjærlighet. Han ønsket meg lykke til.
Jeg ble så utrolig opptatt de månedene etter og det skjedde masse i mitt liv. Så jeg hadde ikke tid å tekste så mye med han, og han ikke tok kontakt heller, kanskje han trodde jeg var for opptatt med mitt og mine.
Så jeg fikk vite helt plutselig at han døde for noen måneder siden. Jeg skulle skrive en melding til han og oppdaget at han ikke svarte, da sjekket jeg Fb-side og så at der var det dødannonse. Jeg ble veldig lei meg og sjokkert. For han var ung og trent, og sunn. Men døde plutselig. Det var ingen uhell eller noe, kroppen stoppet bare opp.
Jeg husker veldig godt at han tok vare på helsa: trente mye, gikk turer, aldri drakk for mye kaffe, ingen røyk eller snus og veldig lite alkohol. Han passet på hva han spiste og ikke hev noe medisiner i seg. Selv Paracet var han forsiktig med. Men dette hjalp visst ikke.
Solsikker
Jeg satt disse to ukene i en slags sjokk og masse refleksjoner. At jeg velger hver dag å skynde meg og tenke fremtiden. Fremtiden, fremtiden, hvordan det blir dersom jeg spiser denne desserten her, eller om denne koppen med kaffe er farlig. Om jeg drikker alkohol får jeg rynker da om noen år?
Hva om jeg sier for mye til typen at jeg elsker han. Blir han å ta meg for gitt etterhvert og kanskje finner noen andre som er mer uoppnåelige? Hva om jeg skjemmer bort Irina dersom hun får lovt å se på denne serien til klokka 23 en lørdagskveld? Får hun dårlige rutiner senere?
Nå tenker jeg om det er verdt det? Hvem vet, kanskje denne dagen her er vår siste? 
Jeg lurer på hvordan min venn hadde det denne dagen han døde. Håper han fikk kose seg og si “jeg elsker deg” til alle sine nærmeste.
Det er ikke verdt å spare på følelser, kos og kjærlighet. Virkelig, det er ikke det.
signature lena
2 kommentarer
    1. Nei, ingen vet hvordan morgendagen er, så vi må leve litt nå også. Uten å gå over de store grensene 🙂 Trist å høre om vennen din. God klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg