OM JEG HAR ET PERFEKT FORHOLD?

kjærester
For noen dager siden fikk jeg et kjempetips fra kjæresten min. Han påpekte at det kan virke utifra instagram bilder og bloggen at meg og han har et perfekt forhold. Så jeg tenker ja, det er veldig bra tema som berører flere av oss, så her kommer det noen tanker fra meg.
Det som man ser i sosiale media, eller når man møter et par er bare overflate av stor isklump på en måte. Man aldri kan bedømme om forholdet er bra eller dårlig utfra bildene på instagram eller Facebook. Jeg valgte å ikke skrive mye om vår relasjon for å skåne min familie fra offentligheten, men jeg synes det er viktig for meg å fortsette å være ærlig og vise alle sider av livet mitt.
Her er svaret på overskriften- nei, jeg har ikke et perfekt forhold. Vårt forhold er veldig preget av det at vi kommer fra forskjellige by, og jeg har bare negative erfaringer med avstandsforhold. Akkurat nå er vi i fasen hvor kjæresten min holder på å flytte hit permanent. Det er en vanskelig periode for oss begge, siden det betyr mye for han å gi slipp på alt han bygget i hjembyen sin, og det er krevende for meg å ikke vite om vi får det til eller ei. Jeg føler meg skikkelig usikker og nervøs. Dette skaper en del kommunikasjonsproblem såklart.
Så her er realiteten- ingen forhold er perfekt og en må ikke tro at en en mislykkes mens andre har det superfint. For det er den følelsen jeg ofte får når jeg ser de alle lykkelige familier på insta. Derimot om dere har noen uenigheter og ser realiteten ganske tidlig i forholdet, så er det et bra tegn. Jeg tenker at det er mye bedre enn sveve på rosa sky. Ta det i deres tempo og sammenlign deres forhold bare med deres forhold. Ikke noen andre sitt. 
Her var det ærlige innlegget mitt som kjæresten min tipset om. Jeg er veldig spent på hva han synes når han får lese dette.
Blir dere fascinerte av bilder av lykkeligere par i sosiale media?
signatur

 

2 kommentarer
    1. Jeg var gammel nok da Instagram kom til å vite at ingen forhold i det virkelige liv er glansbilder, alle må jobbes med for å fungere. Så jeg lar meg sjelden fascinere av de perfekte bildene, annet enn at de er kunstverk i seg selv som har lite med virkeligheten å gjøre. De forteller meg bare at innehaveren av dem har estetisk sans, hverken mer eller mindre. Og jeg vet av erfaring at noen med de mest perfekte fasadene kan ha det verst i kulissene. Godt innspill fra kjæresten din <3 Det er flere som trenger å lære mer om hvordan man kan arbeide med et forhold. Ønsker dere masse lykke til i tiden som kommer!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg