PÅ DENNE DAGEN…

stavanger ballonger
I går var det en kjempeflott dag, altså bursdagen min. Jeg elsker faktum at jeg er født den 13. Jeg synes det er utrolig kult, og mange av bursdagene mine gjennom årene var fredag den 13. Dette var så gøy som jeg ikke kan beskrive nok!
I går var det min 23-årsdag (nok en gang). Vi koset oss med hotell-frokost, fotoshoot, champagne og lunsj på Olivia på Torget. Så fantastisk og flott. Jeg fikk masse gaver og ønsker som gikk i oppfyllelse.
stavanger ballonger
fargegate ballonger
Bursdagen er altså dagen når man tar tilbakeblikk på årene som gikk, og sine mål i livet. Jeg kan si med sikkerhet at da jeg feiret bursdagen min i 2010 jeg satt med skikkelig klare mål for neste 10 år. Om jeg har oppnådd absolutt alle- JA!! Selv om jeg ikke turte å drømme om det jeg har nå der og da.
Jeg er utrolig stolt, men fant også ut at siste 3 år har jeg ikke klare mål for neste ti år. Så i går har jeg endelig laget meg nye. Ja, neste ti år, here i come, det blir fantastiske ti år, uten tvi! Jeg er sikker på at jeg får det jeg vil fordi at jeg alltid gjør det. Så enkelt er det. Nå er målene for neste 5 år satt, og globale mål for neste ti år.
olivia ballonger
Er det ikke fantastisk med bursdager`? Jupp, det er det!
Takk til alle som gratulerte meg i går. Skriv dine mål for neste 5 år her i kommentarene så lover jeg at alle vil gå i oppfyllelse!
signature lena
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg