RIP SEXLIV I KARANTENE?

kjæreste
For et par dager siden leste jeg på Facebook at ei dame følte at sexlivet i karantene gikk rett i dass siden tenåringen var hjemme hele tiden. Jeg har flere ganger fått slike spørsmål siden jeg er alenemor.
– Hvordan får man sexlivet til å fungere når man har barnet hele tiden?
Jeg ser ikke problem i dette. Bare for å si det så bor meg, min datter og min kjæreste nå sammen og ingen av oss lider noe nød. Ja, tenåringer skjønner mye mer enn barn på fem år, men man skal ha kjempeliten leilighet eller veldig klengete tenåringer som er oppe hele natta for å si at sexlivet ikke fungerer.
Det er viktig tror jeg at alle har sitt eget rom og respekterer hverandre grenser. Akkurat nå sitter meg og kjæresten og har hjemmekontor i stua mens Irina er på rommet sitt og har skype møte med klassevenninner. Jeg går ikke på rommet hennes uten å banke på. Det er noe vi har her i huset.
Sexbutikker rapporterer at salgene økte opp til 45 prosent nå i karantene, så vil tro det går fint for de fleste.
Hvordan er det for dere og sexliv med barn hjemme i karantene?
signatur

 

2 kommentarer
  1. Sexliv? Hva er det for noe? 😀
   Her i huset banker vi på hos hverandre. Respekt må det være. Men siden jeg og kjæresten bor hver for oss, med hver vår barneflokk, så er prioriteten å gå hånd i hånd og gi hverandre gode klemmer og sånt når vi er sammen. Mens vi egentlig burde vært minimum en meter fra hverandre for å være korrekt 🙂
   Vet du hva jeg tenker når jeg ser at voksenlekesalget har gått opp? Jeg tenker at det er mange single mennesker der ute i den store verden, som pleide å gå på byen hver helg, og pleide å date osv., som nå ikke kan gjøre det. Så da trenger de litt hjelpemidler sånn at ensomheten ikke skal ta helt overhånd 🙂
   Koselig at dere bor sammen nå ♥

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg