SJEKKE MOBILEN HANS?

mobil kafe

I går leste jeg spørsmål i en gruppe som handlet om det å sjekke mobilen til typen (dama). Hvorvidt kunne hver av oss finne på å gjøre dette om vi hadde mulighet. Jeg har aldri sjekket mobil eller pc eller posten til kjærestene mine. Heller ikke til en ektemann. Kanskje jeg var for naiv og det burde jeg gjøre, men det gjør jeg ikke fortsatt den dagen i dag.
Da jeg kom til Norge hadde jeg forskjellig vaskejobber og var vitne til at folk driver og er utro på forskjellige steder til forskjellige døgnets tider. Folk er utro på jobb, i møter og på do. You name it. Så dersom mannen din (eller dame) ønsker å være utro så finnes det masse muligheter. Man trenger ikke drive og skrive med noen. Man kan gjøre dette på jobb, på reise eller man kan bruke diverse app for så å slette dem. Det finnes mange varianter til dem som ønsker å være utro.
Så nei, jeg kommer ikke til å sjekke hans telefon. Han sjekker ikke min heller. For vi er enige der. Det er slik at du ikke kan kontrollere partneren din. Vil hen være utro så skjer dette uansett hvor mye du prøver å kontrollere. Hvis hen ikke er den utro typen så skjer det ikke uansett hvor mye frihet hen har.

Deres mening?

 

signature lena

6 kommentarer
  1. Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg det som ville trigget min interesse for hans tlf var om han var veldig på at en ikke skulle røre hverandres tlf!.. Det tror jeg kunne trigget min nysgjerrighet til det nedrigste..
   Men jeg har imidlertid hatt full access til alt den fyren eier av tlf og data siden dag 1, og jeg har til dags dato aldri åpnet så mye som ei bildemappe.. 😉

  2. Et gammelt ordtak på norsk sier at: “tyv tror alle stel”.
   Det vil si, “tyven tror at alle stjeler”.
   Det er ofte (dog, ikke alltid) slik, at den som vil kontrollere partnerens mobil/PC så partneren ikke er utro, er den som er utro selv.
   Men for all del, et annet ordtak er, “brent barn skyr ilden”.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg