SKAL JEG FRI TIL TYPEN?

frieri
Hei girls, i morgen er det 29. februar. En ekstra dag i den korteste måned som skjer kun en gang hver 4.år. Det er nemlig da det er “lov” for oss jenter å fri til kjærestene våre. Altså det er lov alle andre dager i året også, men denne dagen er liksom spesiell. Ifølge den gamle irske tradisjonen kan jentene fri til kjærestene sine den 29.februar. Dersom mannen svarer ja bør han skaffe ringen til henne selv. Dersom han svarer nei bør han kjøpe tolv par hansker til henne slik at hun kan skjule at hun ikke har giftering.
Så jeg tenker å prøve og ta saken i egne hender. Det er tross alt fire år til neste gang. Derfor vil jeg gjøre en innsats og overraske min kjære med en fin frekk kake og ring som jeg vil be han om å ta imot. Han aner ikke noe om overraskelsen, og jeg tror om han leser bloggen min nå så kommer han til å bli sjokka og spent, men sånn er det.
Det blir årets største overraskelse kanskje. Hvem vet, kanskje jeg kommer til å få meg en overraskelse også. Lover å skrive mer på bloggen om hvordan det gikk, hvis jeg får lov å dele selvfølgelig. Fordi jeg deler ikke noe som kjæresten min mener ikke skal ut om han her på bloggen.
Så girls som leser meg- del deres erfaringer om dere har fridd til mannen deres selv. Er det yay eller nei, og om jeg er på bærtur som prøver lykken etter bare to måneder sammen?
signatur
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg