HVORFOR ER DET SKAM Å STILLE KRAV TIL PARTNEREN?

skam
Nå er det slik at jeg har min liste med krav jeg stiller til fremtidige partner. Samtidig opplever jeg at flere reagerer på dette. Noe jeg ikke forstår.

Jeg fikk flere kommentarer på Instagram om at jeg ønsker meg en mann med utdannelse. Hvorfor skal du ha en med utdannelse? Det spiller jo ingen rolle! Fikk jeg som kommentar.
Men jeg vet da hvorfor jeg velger dette. Jeg har mine grunner til dette.

Ikke det at om jeg blir ordentlig forelsket og så finner ut at han ikke fullførte videregående blir en deal breaker, men jeg har lite tro på at dette kommer til å fungere i det lange løpet.

Så reagerer flere på det at jeg ønsker meg en fin mann som har alt på stell i livet. Men jeg passer jo på hvordan jeg ser ut, og jeg har ting på stell, samt har god utdannelse. Hvorfor kan jeg ikke ønske meg tilsvarende partner?

Så folkens, det er opp til hver enkel hvorfor de velger å stille de kravene de stiller til partneren. Og det er ingen skam å stille krav til partneren sin. Fordi at vi stille mange krav til bilen vi kjøper, men glemmer dette ofte når det gjelder en man skal dele livet med.


LenaLykke

Foto: RÅ Foto

4 kommentarer
  1. Synes jeg ser dem med sin rosenrøde kjærlighet og ingen krav. Plutselig oppdager de at den de har flyttet sammen med, har kredittkortgjeld på trekvart million kroner…jada! Velg den personen, og du må også betale på det, direkte eller indirekte.

   Alle har visse krav, men de sier dem kanskje ikke høyt? Noen som vil ha en mann som har sonet for drap, eller voldtekt, eller pedofili? Vær så god, dere uten krav..(.jeg tror ikke på dere.)

   Du er bare fornuftig og ærlig, vet du 🙂 Klart man vil ha en partner som har styring på ting og tang.

   1. Åh takk for at du forstår meg. Ja, jeg forstår ikke at folk ikke stiller krav til noen som skal bli den nærmeste personen i livet demes! Jeg har også et barn og har ansvar for henne, så hvem som helst kommer ikke i dette huset. Skjer ikke bare. Jeg har angst i tillegg, dette skal ikke være lett. Ja, jeg er alltid ærlig:) Ikke alle liker dette:)

  2. Jeg har 1 krav til en mann og det er at han er duganes, 26 års ekteskap viser at det var rett krav for meg

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg