SKJULE KJÆRESTEN FRA BLOGGEN?

kjæresten

Jeg har fått en del spørsmål i det siste om jeg er singel igjen eller det er noe galt mellom meg og mannen siden han “aldri” er på bloggen. Så jeg tenkte å skrive et innlegg om dette. Jeg har ikke spurt han om det er greit, så håper det blir greit da.
Jeg har skrevet flere ganger at blogg er “min greia” her i familien- hverken min datter, mannen eller bestis, samt mine foreldre, søster og resten av familien er interesserte i å være med på bloggen.
Sånn er det og det respekterer jeg.
Ja, jeg misunner kanskje bloggere som har hele familien på blogg og instagram, men nå er det mine favorittmennesker og de er gullegode for meg. De hjelper meg med blogging alt de kan, og lar meg skinne som et stjerne.
Det kommer noen bilder av oss to på bloggen, men jeg skal ikke skrive mye om vårt forhold eller demonstrere absolutt alt. Det har vi ikke behov for, det har jeg sagt flere ganger. Mannen har en seriøs jobb og ønsker ikke å være offentlig person.
Jeg håper jeg har svart på alle spørsmål, og håper jeg er interessant nok som person og menneske for å fronte meg selv på bloggen med mine motetips, matoppskrifter, coaching, helse og alt jeg har å tilby.
Glad i dere alle!
signature lena

 

7 kommentarer
  1. Jeg har ikke engang spurt de rundt meg om de vil være med på bloggen! Bloggen er min greie, og selv om jeg har samboer, så er jeg like fullt Gry mens han er Jan. Vi er ikke to halvdeler av en ‘Gran’, liksom *haha*.
   Jeg skjønner forresten ikke hvordan folk kan si at kjæresten din ikke er del av bloggen! Han har jo både vært med på bilder og blitt omtalt flere ganger!?.. Selv kan jeg vel ikke huske jeg har nevnt ‘kællen’ med et eneste ord noensinne *hehe*

   1. Det kunne vært godt å få se samboern din. Ja, jeg mener mannen strekker seg langt utfra komfortsone for å være med på klissete bilder. Alt for meg. Happy wife- happy life :p men det er alltid folk som mener at dersom han ikke vært på bloggen en måneds tid så da er vi ikke sammen liksom

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg