SLIK ENDRER DU DINE NÆRMESTE

lenalykke

 

 

Jeg deler igjen mine coaching-tips som jeg sender live på Instagram hver uke. Denne gangen vil jeg fortelle om en måte å endre dine nærmeste på. Dette kan høres ut som noe negativt at man liksom vil endre andre uten deres egen vilje, men det er ikke sant og det finnes måter å skape bedre relasjoner og korrigere atferd hos de andre. Det er bare å finne veien til forståelsen og kompromiss.
Her er mine tips.
Tips 1: Si ifra om endringer som du vil se
Det er helt greit å gi beskjed til dine nærmeste om endringene som du forventer å se. Det er viktig å si det på en positiv måte og ikke bringe så mye negativitet til samtalen. Forklar gjerne hvorfor det er så viktig for deg.
“Jeg blir så glad og takknemlig når du tar oppvask”
Tips 2: Prøv å la være å påpeke feil
Du kommer ikke langt med å påpeke feil hos person du ønsker å se forandring hos. Bruk derfor nøytrale beskrivelser og fokuser KUN på det endelige positive resultatet du ønsker å se til slutt.
Jeg kunne vært utrolig glad om du tok ut søppelet hver kveld”
Tips 3: Glem “old story”
Når du startet med å motivere dine nærmeste til forandring, så er det viktig å glemme gammel historie helt. Du skal ikke ramse opp alle negative ting som man har gjort før. Ikke ta opp ulemper og negative opplevelser i diskusjoner. Fokuser kun på det positive som du ser eller forventer å se hos dem.
Tips 4: Gi ros for de positive endringer som du ser
Alle positive ting skal roses MASSE. Ikke spar på gode ord og du får raskere resultater.
Tips 5:Hold fokus på positive endringer

Når du ønsker endringer til det positive, bør du holde fokuset på det positive. Ikke fokuser på negative ting. Ikke bli sur dersom de faller tilbake til gamle synder. Bare fokuser, motiver og ros!

 

 

signature lena

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg