SLIK FINNER DU DIN PERFEKTE KJÆRESTE

Breiavatnet
Temaer om kjærlighet og dating er noe jeg liker, mens temaer om forhold skremmer meg ganske mye. Fordi at jeg var så lenge singel at jeg ikke føler meg som ekspert på forhold og kjærlighet, dog jeg har mye erfaring med dating og nå er jeg i et forhold. Så jeg tenker jeg kan skrive litt og råde om dette.
Flere ønsker seg en kjæreste som passer perfekt eller matcher dem. Men det er lettere sagt enn gjort. Så her er noen tips- min venninne brukte samme strategi og giftet seg etter ett år med kjærestejakt.
Så slik gjør du det.
Lag en liste
Mange hater lister over kvalitetene til fremtidig kjæreste, men jeg sier det en gang til: du går ikke på butikken uten handleliste, du kjøper ikke bolig uten sjekkliste. Hvorfor skulle du velge noe så viktig som partner uten liste med kvaliteter. Skisser gjerne de kvalitetene som er veldig viktige, så de som er helt greit, så de som du kan se bort fra om alt annet trumfer disse.
Match dine kvaliteter
Etter at lista di er klar, sett deg ned og lag din egen liste. Med dine egne kvaliteter. Hva din potensielle kjæreste vil se i kvinner/menn? Se om dine kvaliteter matcher hens kvaliteter og interesser. Det skjer ofte at kvinner som ikke liker å trene selv, men foretrekker veltrente menn, vil slite med å tilpasse seg hans aktive livsstil, og omvendt.
Bruk god tid på disse punktene! Planlegging er halvparten av suksessprosjekt.
Oppsøk passende steder
Etter at listene dine er klare bør du oppsøke passende steder der din potensielle kjæreste kan vandre og finnes. Jeg traff min kjære på sosiale media, og det var naturlig for meg da jeg ønsket meg en mann som bruker sosiale media og ikke grøsser av tanken å date en blogger. Dersom du er en danser så oppsøk gjerne danseklubb osv. Det er mye lettere å finne god tone og kjemi ved felles aktiviteter, og ofte vennskap kan gå over i et forhold.
Vær selektiv, men ikke sær
Det lønner seg å være selektiv og ikke godta alt sammen. Se på lista di, og kjør samsværssjekk jevnlig. Men ikke bli sær og pirk ved eneste ulempe. Velg personen bort kun ved sterke uoverensstemmelser. Husk at denne personen skal du leve livet sammen med og de tingene som irriterer deg nå kan bli store problemer etterhvert.
Date ofte
Det er enkelt- treffer du flere folk, har du flere sjanser. Jeg hadde fått oppgave fra psykolog Å gå på minst 5 dater i uka. Det er vanskelig nå i korona-tider, men sånn tips generelt.

Her var min oppskrift- håper den vil fungerer for dere også! 

signature lena
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg