SLIK SKAFFER DU DEG KJÆRESTE TIL JUL

vinter stavanger
Jeg tror de fleste har sett serien “Hjem til jul” som gikk på TV både i 2019 og 2020. Serien handler om 30 år gamle Johanne. Mens alle vennene og søsknene har etablert seg med kjærester og barn, er Johanne fortsatt singel. For å slippe unna mas, sier Johanne under en familiemiddag 1. desember at hun har fått seg kjæreste. Overlykkelig inviterer moren kjæresten til å feire julaften med dem, og Johanne har 24 dager på seg til å skaffe seg kjæreste. Sammen med venninne starter Johanne en intensiv date periode i dagene frem mot julaften.
Det er hysterisk morsomt, og de fleste skjønner at det er ikke bra ide å skaffe seg kjæreste på rekord kort tid. Johanne finner også det ut og roer seg ned etterhvert. Men det er fullt mulig å kaste seg ut i dating verden og prøve å få til å møte en kjekk julenisse. Jeg så etter julenisse i 2019 og dette ble vellykket.
Her er mine tips til deg som vil prøve å skaffe seg kjæreste til jul.
Skriv det tydelig på datingprofilen
Dersom du bruker datingsider eller dating apper kan du skrive på profilen din at du ønsker deg kjæreste til jul. Jeg skrev tydelig at jeg søker etter julenisse til jula og gjett om han dukket opp. Han skrev til meg: Søknad på stilling som julenissen, og den var så flott og kreativ at jeg ble helt smeltet.
 
 
Gi beskjed til venner
Ikke vær så beskjeden og si ifra til vennene dine at du er på utkikk. Du blir invitert på sosiale sammenkomst hvor det finnes gode single varianter til deg. Så gjør det, la vennene ordne.
 
 
vinter stavanger
Vær sosial
Dra gjerne på dans, sosiale ting og tang, julekonserter, speed dating og you name it. Slik øker du sjansene dine til å treffe folk. Da øker dine sjanser for å treffe en som kan være din kjæreste til jul.
 
 
Aktiv på SoMe
Vær aktiv på sosiale media. Delta i diverse grupper på Facebook, Instagram og snap gjerne aktivt. Slik øker du dine sjanser til å få respons og tilgjengelige varianter.
 
vinter stavanger
 
Frivillig Arbeid
Meld deg som frivillig til Røde Kors og andre organisasjoner. Jeg har flere venner som ble sammen slik. Nå før jul arrangeres det mange frivillige aktiviteter hvor du har stor mulighet til å treffe folk.

Har du egne tips som fungerer?

signature lena
8 kommentarer

Siste innlegg