STERK, SELVSTENDIG OG LYKKELIG

 

Jeg tror ikke at jeg noen gang har skrevet om alle de tingene jeg har oppnådd i livet, og iløpet av min tid her i landet

 

Sandved parken epleslang
Foto: RÅ Foto
 
Jeg fikk en liten aha opplevelse i går, helt plutselig, om at jeg har litt for mye negativt fokus her på bloggen. Det som jeg tenkte kunne vært bra å dele for å støtte andre i lignende situasjon, ble raskt «syting» og liste med mine utfordringer, og det jeg jobber med per dagens dato.
Jeg tror ikke at jeg noen gang har skrevet om alle de tingene jeg har oppnådd i livet, og iløpet av min tid her i landet. Dette er kanskje fordi at jeg er en person som ikke liker å skryte av meg selv så mye, og med en gang jeg oppnår ett mål så velger jeg å sette opp et nytt mål og bare gå videre mot målet.  Uten å hvile litt og klappe meg selv på skulder.
Epleslang i Sandvedparken
Foto: RÅ Foto
Det som skjedde i går var at jeg fikk påminnelse fra en av mine lesere. Om at jeg ikke kan skrive om lykke eller lære noen andre om hvordan å leve lykkelig og oppnå det livet man drømmer om. Dette er fordi at jeg selv ikke virker som en person som har drømmelivet.
Jeg ble veldig overrasket ærlig talt, siden jeg var sikker på at jeg har alt i livet. Alt jeg drømte om for fem år siden. Nå kom det nye drømmer og ønsker, nemlig det å få familie og en baby til.  Det er så mange ting jeg er stolt over, som jeg kanskje bør nevne oftere i denne bloggen.
Epleslang i Sandvedparken
Foto: RÅ Foto
Så leksa er lært.  Jeg er sterk, selvstendig og lykkelig, og denne bloggen skal være en ærlig blogg som viser livet slik det er, uten at dette blir negativt. Jeg burde kanskje ikke skjule min styrke og ikke være redd å vise hva jeg egentlig kan!
Så gleder meg til å vise min sterke og positive side til dere mine lesere. Jeg tror dere vil bli positivt overrasket !
signatur

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg