TAKK FOR ALT SOM HAR VÆRT…

takk
Det er ikke dagene som gått, men dagene som har vært gode som teller
Jeg fikk høre fra flere at det er synd når ting ikke fungerer når det gjelder forhold, vennskap eller familie. Mange skrev til meg at det er synd om jeg brukte flere måneder på noe som ikke fungerte liksom. Jeg har selv tenkt slik før, men jeg gikk fra slik tankegang en gang for alltid.
Hvorfor er det slik at dersom partneren dør så ser man kun det gode som har vært, selv om det er klart at ingen forhold er perfekt og man åpenbart hadde sine svake stunder, krangler eller guffen stemning. Men nei, når partneren dør så da er det bare det gode som gjelder. Man nevner gjerne det gode og takker for det som har vært. Men det gjør man ikke om forholdet ikke fungerer og begge går hver til sitt. Eller om man velger å være venner istedenfor eller samarbeide om et barn. Det synes jeg vi bør være flinkere på.
Det er klart at man har ikke noe å takke for om forholdet var utrolig dårlig, preget av psykisk eller fysisk vold eller veldig hyppige krangler. Men de fleste forhold inneholder begge deler: gode ting og ting som var litt vanskeligere. Hvorfor ikke takke hverandre for alle gode ting?
Ja, man bruker tid på et forhold. Men hvorfor mener man at tiden er bortkastet? Når man hadde det bra og var utrolig lykkelig, når hjertet hoppet i brystet og du svevde i skyene av kjærlighet, når dere hadde planer og drømmer sammen og opplevde fantastiske øyeblikk. De øyeblikkene som man vil huske resten av livet. Kom igjen folkens, dette er livet! og livet er til for å leves, ikke sitte i hula si i frykt om alt som kan gå galt. 
Ja, det er jammen vondt når ting tar slutt, men alt her i verden tar slutt. Selv om dere lever sammen hele livet, vil det ta slutt en dag. La oss sette pris på hvert øyeblikk og takke for alt vi fikk. Jeg lagt merke til at jeg var ikke så flink til dette, men det tar jeg med videre.
Takk for alt som har vært, og takk for alt som kommer til å skje, takk for alt som skjer nå
signatur
6 kommentarer
  1. Hei på deg.
   Jeg har nettopp begynt å lese din blogg. Du skriver så mye jeg er helt enig i. Hadde selv et vanskelig brudd, og Mor til vår sønn ville trekke seg bort fra han, fordi det var så vanskelig, og fordi som hun sa”at de ville miste kontakten uansett”. Men jeg tillot henne ikke det. Jeg ringte henne hver dag, og nesten med tvang, måtte de kommunisere. Jeg mener hun kunne ville unngå kontakt med meg, men hun fikk ikke lov til å forlate sønnen sin. Han trenger både henne og meg, selv om han bor her hos meg. Og nå, 5 år etter, ringer de hverandre hver dag. Ta vare på barnets relasjon med den andre forelderen selv om du skulle bli enslig forelder ))
   Du har en veldig voksen og innsiktsfull forståelse av relasjoner mellom mennesker. Jeg liker å lese alt du skriver, selv om jeg som ny leder, nok vil bruke en del tid på å bli helt kjent med deg og din blogg. Takk for dine vise ord ))

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg