TILBAKE TIL JØDESTJERNE?

høsten
Med skrekk og gru leste jeg igår at det planlegges innføring av koronapass i Norge. Det var drøftet lenge, men forrige  regjeringen tok til fornuft og ikke innførte dette. Men så kom det endringer som alle vi vet og here we go- 1940-tilstander i Norge anno 2021.
Hvorfor jeg mener koronapass vil skape mer skade enn nytte?
Fordi at det aldri er lurt å splitte samfunnet i to. Det finnes massevis historiske fakta som viser oss at med en gang noe slik ble pønsket på endte det med total katastrofe som ble skikkelig tragedie for en hel generasjon.

Alle kjenner det velkjente “jødestjerne” som skulle markere at noen mennesker er mindre verdt enn de andre. Nytt koronapass blir til “jødestjerne 2021”. Samfunnet splittes i to- vaksinerte og uvaksinerte, som stilles mot hverandre. Det finnes ulike grunn til hvorfor man velger å ikke ta vaksine: sykdom, angst, personlig valg, og det er menneskerett å få bestemme selv over egen kropp. Men her blir det slik at man mister denne selvbestemmelsen i virkeligheten. Ellers blir man stemplet som ustøtt. Dette gjelder også vaksinerte som tok imot to vaksiner, men av ulike grunner ikke kan ta flere doser: sterke bivirkninger, sykdom som oppstått, dårlig beskyttelse av vaksiner mm. De blir også utstøtt og må sitte med konsekvenser.
jødestjerne
bildet: friheten.no

 

 

 

 

Hvordan situasjon 2021 skiller seg fra situasjon 1940? Folk blir straffet for noe som burde vært selvfølge for hvert menneske- bestemmelse over egen kropp. Folk risikerer å miste jobb, bli kastet ut fra samfunnet og stemplet som mindreverdige. Mens de som tok vaksiner belønnes med å bli kalt for “normal befolkning”, “flinke”. Men ingen av dem er egentlig trygge fordi at plutselig kan du ikke ta flere vaksiner og da er du ikke “flink” lenger og må klistre på deg din “jødestjerne” dvs koronapass.
Jeg er for å utrydde coronavirus, jeg selv har et familiemedlem som døde av korona. Men jeg er veldig MOT å splitte samfunnet i to og påtvinge folk medisinske tiltak som de egentlig ikke skulle samtykke til av fri vilje. Dette minner meg også om eksperimenter i tyske konsentrasjonsleir da tyskerne prøvde ut nye medisiner på folk som ikke hadde noe valg.
Hvorvidt vaksine virker og om man skal ta den eller ei, går jeg ikke innpå siden det bør være fritt valg som ingen har noe med. Men jeg er mot splittelse i samfunnet vårt.
Dersom du har samme mening som kan jeg anbefale deg å joine denne gruppa HER.

Hva er din mening om koronapass i Norge?

signature lena

2 kommentarer
  1. Å innføre dette nå innebærer jo et rent paradox!
   For i utsteding av disse passene, så ligger det jo at vaksinen virker, og derav at innehaveren av dette både er beskyttet mot sykdommen hva h*n selv angår, så vel som at h*n ikke utgjør noen smitterisiko for andre. Men på den annen side, så er vi jo langt forbi det antallet fullvaksinerte som tilsier allmenn/flokk-immunitet, hvilket vil si at dersom det nå foreligger en risiko for alvorlig sykdom ved smitte for såpass mange at det i det hele tatt kan snakkes om innføring av tiltak (som f.eks corona-pass), så vil jo det si at vaksinen IKKE gir den beskyttelsen som disse passene liksom skal være beviset på at en innehar! Hele dritten er jo helt sprengt!..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg