TRE TIPS TIL Å FÅ VENNER I VOKSEN ALDER

stavanger sentrum
Har dere lagt merke til at det var mye enklere å få venner da man var 15 eller 20? Da skjedde dette av seg selv. Men nå når man bikket 30 er det mye vanskeligere. Man kan ikke bare komme bort til noen og begynne å snakke sånn random om alt og ingenting mellom himmel og jord.
Jeg flyttet til Norge i voksen alder og har siden flyttet mye. Jeg får meg venner ganske enkelt, så her er flere tips jeg vil dele med dere.
Slik finner du deg nye venner i voksen alder,
Vær aktiv på Facebook og i sosiale media
Det er slik at samfunnet vårt er ganske digitalisert og det er enklere å møte nye venner via sosiale media. På Facebook finnes det grupper for dem som vil finne venner, slik som “Hey, Girl” osv. Jeg møtte flere hyggelige damer på Instagram- det er ganske lett siden man får innblikk i livene til hverandre og har da felles interesser.
Dyrk hobbyen din
Har du hobby- finner du flere som liker det samme. Derfor er det lurt å ha en hobby så du treffer nye folk. Hobby kan være å gå turer og friluft, eller strikking, eller sang og dans- det finnes mange lokale tilbud. Bli gjerne med om du vil utvide omgangskretsen din!
Jobb og barna
Man kan også få nye venner via barna sine. Har du barn så treffer du andre barn og foreldrene deres garantert! Mange av oss fant gode venner i trillegrupper eller på barseltreff. Det er veldig koselig. Man kan også få komme i kontakt med folk som jobber i samme bygning eller kanskje har du kollega ektefelle som kan være din venninne. Det er også lurt å bli bedre kjent med naboer dersom de er på din alder.
Har du egne tips til hvordan skaffe seg nye venner i voksen alder?
signature lena

 

2 kommentarer
    1. Jeg har fått flere gode venner via bloggen, og det hadde jeg ikke tenkt på da jeg begynte å blogge. En ekstra bonus ved det å blogge 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg