Så skummelt å se meg selv på TV

Tv

I dag fikk jeg endelig selv se på min episode med Første Date på Dplay (episode 14 for dem som vil kikke). Det var skummelt og rart og se meg selv, men det gikk ganske greit. Jeg virker altså ikke hverken bitchete eller uhøflig. Derimot mener jeg at jeg var ganske snill og høflig.

Det jeg hater å se er huden min altså. Jeg har slet i flere år med acne og se mine arr på TV gjør at jeg blir kjempelei meg. Jeg vurderer nå helt seriøst å dra til spesialist å få laser operasjon. Hva synes dere? Skulle dere gjort det samme?

Tv

Håper flere får se episoden og komme med noen tips om hvorfor jeg er singel og hva gjør jeg feil på date.

Tv

Jeg fikk bare gode tilbakemeldinger hittil og folk mener at jeg bare treffer feil menn, men det er jo umulig å ikke gjøre noe feil?
Setter pris på deres meninger.
——————————-
LenaLykke

Foto: fra Dplay

6 kommentarer
  1. Så spennende!
   Oi, fascinerende at du er misfornøyd med huden din, da jeg har tenkt utifra bildene på bloggen din at jeg virkelig misunner deg den (:

  2. Dine hudproblemer la ikke jeg merke til engang. Jeg måtte se en gang til før å sjekke hva du mente etter å ha lest det her. Jeg synes absolutt ikke det er noe du skal ha komplekser for. Sýnes du er fin som du er. Tror også du har vært veldig uheldig og truffet helt feil menn. Ukke gi opp så dukker nok den rette opp😊

  3. Bare feil mann med ulikt verdisyn. Synes ikke du satte han i et dårlig lys,.. han hadde sin mening, du hadde din,… dere var nok ingen god match, ingen skade skjedd,.. end of story.

   Du gjorde ingenting feil. Sjarmerende, uredd og flott. Tror nok bare det er du som legger merke til om huden din ikke er helt som du ønsker, vi er nok alle dessverre vår egen største kritiker med ting vi ikke liker hos oss selv. Gjør noe med det om du kan og det er en stor plage for deg, men som nevnt ingenting jeg reagerte på der. Vi har vel alle våre ting, men strengt tatt er det vel det som former oss og gjør at vi blir akkurat den vi er.

   😊

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg