På date med meg selv….

date
På onsdagen ble jeg plutselig helt alene på kvelden. Altså helt helt alene. Datteren min var på reise og daten hadde jeg ikke kvinnet meg opp til. Så jeg dro til byen med bestisen, shoppet ny palme (lurer på hvor lenge den vil leve stakkars), kastet vekk liket av den gamle palmen, og så kjente jeg at det kunne vært fantastisk med en kveld alene. Jeg kjøpte meg vårruller og ost, og tenkte å sitte der og kose meg glugg med å nyte stillheten og levende lys.
Men det gikk ikke som forventet: Det var ikke en lyd i leiligheten og maten var god, men jeg klarte ikke å nyte mitt eget selskap. Tenk at i alle disse årene var jeg sikker på at jeg bor helt og holdent alene og er vant til å ha mye “me-tid”. Det viste jo seg at det var ikke tilfellet. For hvor mange kvelder tilbrakte jeg slik? Riktig- veldig få eller ingen på de femten årene jeg bor for meg selv i Norge.
date
Øredobber  – Gina Tricot
Første tiden bodde jeg i leid leilighet i byens utkant,hvor jeg hadde en fantastiske nabo som lærte meg norsk. Hun hadde kjæreste som besøkte henne ofte (de er gift nå og har hele tre herlige barn). Så jeg aldri var alene. Etter et halvt år følte jeg at det var nok med busspendling og i tillegg traff jeg en kjekk gutt på salsa. Han bodde i en studentbolig hvor det var en ledig plass. Derfor var det lett for meg å flytte dit. Så det neste året bodde jeg der og hadde hele fem naboer jeg delte kjøkkenet med. Dette var en morsom tid hvor vi alle samles om kvelden og kunne skravle og alt. Der bodde det også noen voksne damer som pendlet til Harstad for å studere. Dette var sosialt, men jeg har aldri vært alene.
Etterpå har jeg flyttet til min type som ble etterhvert min ektemann, for så å flytte ut etter noen år, og da har jeg bodd sammen med datteren min i 12 år. Så det var første gangen jeg kjente på å være helt alene. Altså totalt alene.
date
Genser- HM; Bukser – Vero Moda; Veske- by Marc J.
Hmm… hvordan blir det når hun flytter ut mon tro. Må man lære seg å bo alene da?
Deres tanker? Liker dere å være alene? Hvem bor dere med?
XOXO Tastaturheks
Foto: RÅ Foto

 

6 kommentarer
  1. Alenetid kan være riktig godt det, og litt sunt også tror jeg. Men er nok ikke lett når man ikke er vant til det.
   Jeg er vant til å være alene, og jeg er jo alene i 3 uker om gangen når mine barn er hos pappaen sin. Og sånn har vi det fremdeles, for ungene bor fortsatt hjemme og synes det går fint å bytte hjem hver 3. uke.
   Etter jeg fikk kjæreste kjente jeg litt på det at jeg plutselig ikke var alene så ofte lenger. Og faktisk var det enormt uvant. Så nå er det sånn at de dagene/kveldene vi ikke kan være sammen og jeg er alene hjemme, de passer jeg på å nyte litt ekstra 🙂 Jeg har behov for alenetid, enkelt og greit.
   Fine bilder og klær 🙂 Jeg er svak for rødt ♥

   1. Jeg var sikker på at jeg trenger alenetid. Nå er jeg ikke sikker lenger 😛😛

    Ja, elsker disse bukser. Sånn knall farge. Den er ikke like fin på.jakken da

  2. Om jeg har vært sosial lenge og plutselig/endelig skal være alene, kan en av to ting skje: Jeg kan enten syns det er deilig, eller jeg kan få abstinenser og føle meg rastløs. Når det siste skjer, må jeg først få roet meg ned før jeg klarer å nyte det. Det er litt det samme som når man tar ferie etter å ha arbeidet mye. Da er det ikke alltid man greier å lande med en gang.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg